Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

Mila Elegović u prozirnoj crnoj haljini pokazala grudi

Glumica je postala maskota festivala. Očarala je 1700 gledatelja u bjelovarskoj sportskoj dvorani. Goran Navojec oduševljen je svojom kolegicom

Ž. Rukavina
Foto: Ž. Rukavina

Mila Elegović, glumica zagrebačkoga kazališta Komedija, svake godine na Bjelovarskim odjecima kazališta (BOK fest) imitira Marylin Monroe koja je na vrhuncu slave pjevala “Happy Birthday” predsjedniku Johnu Kennedyju. Ove godine Mila nije imala plavu periku, no njezin je nastup bio najatraktivniji dosad zahvaljujući seksi haljini koju je odjenula. Kroz crnu, prozirnu haljinu ocrtavala se njena savršena figura i bujne grudi. Mili su se na pozornici pridružile kolegice Anja Šovagović, Barbara Rocco, Iva Visković i Vanda Winter te Igor Mešin koji su pjevali jazz. Osnivač festivala, Bjelovarčanin Goran Navojec, pratio ih je svirajući na saksofonu.
Navojec se pobrinuo za dobar tulum nakon otvorenja koji je potrajao do jutarnjih sati. Mnogi nisu stigli spavati jer ih je ujutro čekala “2. svjetska izložba glumaca”. Sjedili su u izlogu trgovine namještajem, a publika ih je promatrala s ceste. Nakon izložbe odigrali su tradicionalni rukometni turnir na kojem je bila i ekipa glumaca. Ponovno je neustrašivo zaigrao Enis Bešlagić, kojem je prije dvije godine u Bjelovaru puknula Ahilova tetiva te je završio na operaciji.

Naši partneri pišu
Message