Obavijesti

Show

Komentari 278

Milan odveo sina kući: Cijela obitelj jedva čeka da dođemo

Milan odveo sina kući: Cijela obitelj jedva čeka da dođemo
3

IZBJEGLA SUSRET Nakon deset mjeseci baka Radojka je u Beogradu vidjela unuka Aleksandra. Severina nije pričekala Milana kod kuće kada je došao po sina

VIDEO

Kako bi izbjegla susret s bivšim partnerom, ozbiljna Severina (41) ostavila je sina dadilji. Svoj zagrebački stan napustila je sat i pol vremena prije nego što je Milan Popović (48) pozvonio na vrata.

Srpski biznismen jučer u 10 sati došao je s mladom djevojkom po sina Aleksandra (2). “Kralj bakra” pred Severinin stan došao je s vozačem i dadiljom koja je čuvala njegova sina dok je on pilotirao avionom.

Čim je ugledao Aleksandra, nasmijao se te ga je podignuo u naručje. Popović je bio presretan što će dječaka odvesti obitelji u Beograd i Vršac. Naime, sutkinja Marina Parać Garma na čitanju presude na zagrebačkom Općinskom sudu objasnila je da otac Milan može Aleksandra odvesti u Srbiju i zemlje EU od četvrtka do nedjelje.

Severina i njena odvjetnica nezadovoljne su što će dječak odsad biti odvojen od majke po četiri dana. Tvrde da Aleksandar na to nije naviknut.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Moja mama Radojka nije vidjela unuka od lipnja prošle godine i cijela obitelj jedva čeka da dođemo - rekao nam je nedavno Popović. Dodao je da je Severina fantastična majka, ali i sebe smatra jednako dobrim roditeljem. Poduzetnik se od prekida s pjevačicom sa sinom družio samo u Zagrebu, a trenutačno uređuje kuću na Horvatovcu. Trebala bi biti gotova za dva mjeseca, a Popović će cijelo potkrovlje pretvoriti u igraonicu za Aleksandra. U dvorištu će mu napraviti i veliko igralište. U Zagrebu je Milan sina često vodio u šetnje središtem grada, a posjetili su i Zoološki vrt.

Tata i sin tada su se i modno uskladili, a Aleksandar se najviše oduševio morskim lavovima, koje je gledao dok je Milanu sjedio na ramenima. I Severina svaki slobodni trenutak provodi u igri sa svojim jedincem. S dolaskom lijepog vremena i Splićanka sve češće vodi dječaka u park Maksimir. Prekjučer se tako unatoč štakama igrala s Aleksandrom u dječjem vlakiću. Iako je iz prve oklijevala, mališan ju je uspio nagovoriti na ‘vožnju’ vlakom.

Brižni sin, koji je u park donio i hrpu svojih igračaka, zatim joj je dodao i štake ukrašene Swarovski kristalima, koje su ležale na podu.     

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 278
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'