Obavijesti

Show

Komentari 139

Milan Popović na sudu prijetio Severini: Uzet ću ti Aleksandra

 Milan Popović na sudu prijetio Severini: Uzet ću ti Aleksandra
7

U hodniku se Severina i Popović nisu ni pogledali, a Seve je nakon ročišta čekala da prvo Milan izađe iz zgrade i izbjegne ga pa izjurila i produžila na kavu u kafić

VIDEO

Posljednji put bivši zaručnici susreli su se na zagrebačkom Općinskom sudu prije dvije godine kad je započela bitka za skrbništvo. Milan Popović (49) sad traži da sin Aleksandar (3) živi s njim, a Severina Vučković (43) podnijela je zahtjev za privremenu mjeru kojom bi bez dopuštenja oca ponovno sina upisala u vrtić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

24sata Video 00:16

Zbog Milanove tužbe Severina je Aleksandra morala ispisati iz privatnog vrtića, u koji je krenuo ovoga proljeća.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na raspravu koja je bila zakazana jučer u 9 sati srpski milijarder stigao je 40 minuta ranije. U kafiću iza suda popio je brzinsku kavu s odvjetnicima Natašom Pečarević i Milanom Ivom Farčićem te uznemireno čekao na hodniku poziv sutkinje. Pjevačica je u pratnji odvjetnika Darija Budimira na hodniku suda dogovarala strategiju iskaza prema savjetima odvjetnice Višnje Drneški-Lasan. Na samom početku rasprave, kako doznajemo, rasplamsale su se strasti u sudnici. Sutkinja je smirivala Severininu odvjetnicu koja je govorila da je za Aleksandra najbolje da ostane živjeti s majkom i nastavi ići u vrtić na Kaptolu. Vrtić na mjesec stoji 3000 kuna. Ima bazen, park, slanu sobu, a djeca u njemu uče engleski jezik. Milan zahtijeva da on bira koji će vrtić dječak pohađati.

Četrdesetak minuta nakon početka rasprave splitska pjevačica je izašla s ispitivanja. Prema pisanju Večernjeg lista, zbog neprimjerenog ponašanja izbacili su je iz sudnice. Potražila je sudsku činovnicu, koja ju je dopratila do ureda u kojem su sudske savjetnice.

- Cure, pogledajte, došla nam je zvijezda - komentirale su zaposlenice, a iz sobe se čulo hihotanje. Nedugo zatim završilo je ispitivanje pa su zaposlenice provirivale je li Milan otišao. Kad se Severina uvjerila da je “zrak čist”, izjurila je iz zgrade suda, pred kojom su je čekali njezini odvjetnici.

S obzirom na to da je Popović sjeo u kafić iza zagrebačke Palače pravde”, Sevka je produžila na kavu do drugoga kafića.

Severinini prijatelji ogorčeni su na Popovića jer, tvrde, ove godine šest mjeseci nije vidio Aleksandra. Rekli su da ga je počeo viđati kad je Severina objavila da je u vezi s Igorom Kojićem (28).

- Kad se sastajao s raznim komadima u Esplanadi, nije ni pitao za njega. Aleksandra je trebao voditi na zimovanje, ali on se jednostavno nije pojavio - rekli su prijatelji pjevačice. Dodaju da se Milan na tužbu protiv Severine odlučio nakon što ga je Centar za socijalnu skrb Maksimir prijavio policiji za psihičko uznemiravanje pjevačice i Aleksandra.

- Popović je izjavljivao da ne zna kako će sinu objasniti da mu mama ima pornić. Pa kakav je to otac - pitaju se Severinini bližnji. Ovo nije prvi put da ga bliski prijatelji bivše zaručnice optužuju da sina ne viđa redovito. Prije tri godine, kad su pjevačica i milijarder prekinuli, više od tri mjeseca nije vidio dječaka. Tad je Splićanka krstila Aleksandra u Rijeci i zvala ga na krštenje, no Milan se nije pojavio niti joj je odgovarao na SMS-ove.

- Postoji razdoblje u kojem nisam viđao dijete. To je bilo nakon svađe. Dijete je tada bilo malo, nije hodalo, majka ga je dojila i, prema savjetima stručnjaka, to je razdoblje u kojem otac nije bitan. Nismo mogli zajedno, što je kod nje izazivalo stres, zbog čega je dvaput gubila mlijeko - objasnio je milijarder. 
Popović je zatražio skrbništvo nakon što mu je prekipjelo gledati sinove fotografije na društvenim mrežama, na kojima često pozira sa Severininim novim dečkom. Smeta mu što Igor Kojić Aleksandra uči plivati, voziti bicikl, dok se s njim pjevačica ne konzultira o važnm odlukama, poput upisa djeteta u vrtić. Datum ročišta na kojem bi sutkinja trebala donijeti odluku o Milanovu zahtjevu nije određen, ali kako doznajemo, očekuje se da će ono biti najkasnije do kraja listopada.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 139
VIDEO

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem
MA KAKVE ŠTIKLE!

Bosa i u rozoj haljinici: Prijović je u Rijeci zaplesala sa sviračem

Mlada regionalna zvijezda Aleksandra Prijovć izula je štikle i bosa zaplesala s trubačem, a publiku je iznenadila i posebnom pjesmom

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?
NAJMILIJE VODI NA KONCERTE

Prijović u Rijeku dovela i svoju obitelj: Samo za luksuzni hotel dnevno plaća 12.000 eura?

Aleksandra Prijović u Rijeci nastupa tri večeri zaredom, a zajedno s obitelji i timom boravi u jednom od luksuznijih hotela
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…