Obavijesti

Show

Komentari 11

Mile Kekin o bizarnim detaljima s gaža: 'Platili su mi nastup u psima, čovjek nije imao novca'

Mile Kekin o bizarnim detaljima s gaža: 'Platili su mi nastup u psima, čovjek nije imao novca'
6

Frontmen benda 'Hladno pivo' ispričao je kako su pse kasnije prodali jednoj obitelji i tako dobili novac za odrađenu gažu. Ekipa iz showa nije mu vjerovala, ali Kekin je ovoga puta govorio istinu

VIDEO

U novoj epizodi zabavnog kviza 'Ma lažeš' u timu Jana Kerekeša našli su se urednica, novinarka i voditeljica RTL-ovih informativnih emisija RTL Vijesti i RTL Danas Ana Brdarić Boljat te pjevač, tekstopisac i frontmen Hladnog piva Mile Kekin, dok je Luka Bulić ovaj put u svome timu imao glazbenicu, pjesnikinju i performericu Alku Vuicu te popularnog chefa i predsjednika žirija showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' Tomislava Špičeka.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

Botoks 02:16

Prvu rundu zvanu 'Kućne istine' otvorila je Ana Brdarić Boljat. ''Polijepila sam 200 drvenih bubamara svojoj kumi po stanu. Tri godine ih je skidala, a da nije znala tko ih je polijepio'', glasila je tvrdnja s njezine kartice. Protivnički tim krenuo je s potpitanjima, a iako je neke od njih zbunilo njezino provjeravanje informacija na kartici, Špiček joj je upravo to predbacio, dodavši da samo glumi nesigurnost kako bi ih zavarala. Na kraju su se ipak odlučili da se radi o laži - i pogriješili! Prvi bod Ana je tako donijela svom timu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jednom sam odvezla autobus pun putnika od Delnica do Rijeke jer je vozaču pozlilo, iako nikad prije nisam vozila autobus - glasila je Alkina tvrdnja, koja je svima odmah zazvučala pomalo nevjerojatno tako da je Alka čak morala i demonstrirati kako se okreće volan u autobusu. 'Alka Vuica se utopila u svojoj laži', kazao je Jan pa zaključio da se radi o neistini, što je bilo sasvim točno.

Mile Kekin pročitao je tvrdnju: 'Jednom sam za nastup bio plaćen u psima jer čovjek nije imao novca'. Iznenađeni protivnici pitali su ga zašto je uopće na to pristao.

- To je rečeno tek nakon koncerta. Dok smo svirali, mislili smo da smo plaćeni u kunama - ispričao je Mile pa dodao da su pse poslije prodali jednoj obitelji te tako dobili novac za odrađenu gažu. Unatoč Alkinu i Špičekovu uvjeravanju da je riječ o istini, kapetan Luka se ipak odlučio za laž, i ponovno pogriješio. 

Špiček je ispod pulta izvadio neobičnu napravu pa pročitao svoju tvrdnju: ''Ovo je mala vesela mašina koju koristim za izradu likera''. Iako im je chef detaljno, i ne trepnuvši, objasnio kako se dobiva višnjevac, Janov tim odlučio se da je riječ o laži te tako svom timu donio četvrti bod, dok je Luka još uvijek ostao na nuli.

U rundi imena 'Brzopotezne laži' u ovoj je epizodi na redu bio Jan.

- Odbio sam glavnu ulogu u predstavi jer je uključivala balone kojih se smrtno bojim - ispričao je pa dodao da je riječ o balonima punjenim helijem. 'Bila je fora da je u jednoj sceni svatko morao razrezati balon i početi govoriti kroz helij. Meni je to strašno, imam strah da mi nešto neće biti dobro s grlom', priznao im je, dok ga je Luka podbo da ga se redatelj vjerojatno samo riješio jer je bio loš na probama.

Špičeka i Alku Jan je uvjerio, a Luka im se priklonio - pa ponovno pogriješio. Runda 'Gola istina' donosi samo jednu istinu koja se odnosi na jednog člana ekipe, ali svi oni pričaju svoju verziju priče.

'Jedna osoba iz Janove ekipe u natjecanju je pobijedila Severinu' pročitao je tvrdnju Rene, a ostali krenuli s objašnjavanjem.

Alka se sa Simonom Le Bonom gola kupala na Brijunima
Alka se sa Simonom Le Bonom gola kupala na Brijunima

Jan Kerekeš tvrdio je da je Severinu pobijedio u videoigrici, Ana u internetskom natjecanju ljepote, osvojivši titulu najljepše Hrvatice, a Kekin na gaži u Omišu, dok su još oboje bili publici nepoznati.

Lukin tim odlučio je da ovaj put istinu govori Ana, a to se pokazalo točnim, no Janov tim ipak je odnio večerašnju pobjedu visokim rezultatom 5:2.

- Godine 2008... Natjecanje je bilo putem interneta. I onda su birali. Titula je bila najljepša Hrvatica. Imala sam još kratku kosu, to je bio početak karijere - prisjetila se voditeljica osvajanja laskave titule.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje