Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
38 komentara

Milijana je osramotila Milojka: Žabac je bolji od njega u seksu

Nažalost, zbog kamera nismo u mogućnosti da to bude kako treba, ali Nemanja je bolji ljubavnik definitivno,rekla je Milijana iza leđa svom suprugu. Milijana ističe da Milojka trenutačno voli kao prijatelja

Foto: happy tv/screenshot
38 komentara

Milijana Božić (22) ne srami se bilo što reći javno. Tako je nedavno rekla da je njezin ljubavnik Nemanja Stamatović Žabac (60) puno bolji u krevetu od njezinog, još uvijek zakonitog supruga Milojka Božića (74). 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nažalost, zbog kamera nismo u mogućnosti da to bude kako treba, ali Nemanja je bolji ljubavnik definitivno - rekla je Milijana iza leđa svom suprugu. Milijana je posljednji put spavala s Milojkom prije ulaska u srpski reality show 'Parovi' te ističe da ga trenutačno voli kao prijatelja. Sve jače emocije koje je prema njemu gajila su nestale.

VIDEO: KLEKNUO PRED NJU Žabac zaprosio udanu Milijanu: 'Samo da Milojku izdrži srce!'

- Udala bih se za Nemanju, ali izvan showa. Dok sam u vili nisam sigurna u njegove emocije. Razvodim se, nadam se da će taj proces brzo završiti - rekla je Milijana. 

Foto: Happy Tv

Nemanja je prije nekoliko dana rekao pred kamerama da se želi razvesti od sadašnje supruge te je kleknuo i zaprosio Milijanu. 

LJUBOMORA NA VRHUNCU Milijanu držali zaštitari: Tukla je ljubavnika jer namiguje Slađi

- Ja tebe stvarno volim. Unijela si sreću u moj život i želim da budeš moja žena. Zato te prosim. Želiš li biti moja supruga? - upitao je Žabac Milijanu koja se nervozno smijala, a potom pristala. 

Foto: Happy Tv

Nakon što je saznao za zaruke supruge, Milojko im je poželio sve najbolje. Kolege iz showa komentirale su 'samo da Milojku izdrži srce'. 

Foto: Happy Tv

- Neka im je sa srećom. Što drugo reći? Neka idu dalje. Sami vidite što ona radi - izjavio je Milojko te dodao kako jedva čeka otići u kuću u Pilatoviće.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message