Obavijesti

Show

Komentari 75

Milijunašica sablaznila licem, a zaručnik tvrdi: Nije se operirala!

Milijunašica sablaznila licem, a zaručnik tvrdi: Nije se operirala!
3

Zaista nikad ništa nije napravila svom licu. Imam njezine fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas, rekao je zaručnik milijunašice

Jocelyn Wildenstein (80), čiji je nadimak 'žena mačka', proslavila se 90-ih godina nakon razvoda od pokojnog trgovca umjetninama Aleca Wildensteina. Nakon razvoda dobila je 12 milijardi kuna. Posljednjih nekoliko godina sve više šokira svojim pojavljivanjem u javnosti zbog izgleda lica. 

POGLEDAJTE VIDEO: Operirala se kako bi izgledala kao lutka na napuhavanje

Pokretanje videa ...

Milijunašica se ovog tjedna pojavila na otvaranju butika u Miamiju sa zaručnikom, modnim dizajnerom Lloydom Kleinom (53). Nije mogla proći nezapaženo zbog plastičnih operacija koje je navodno uradila na licu. No, zaručnik joj je 'skočio' u obranu i tvrdi kako se Jocelyn nije izoperirala.

- Ne znam zašto mediji sve to pišu i zašto su započeli to s nadimkom žena mačka jer je Jocelyn uvijek tako izgledala. Zaista nikad ništa nije napravila svom licu. Imam njezine fotografije stare 16 godina koje pokazuju da je izgledala isto kao danas - rekao je Lloyd, piše Daily Mail.

Jocelyn

Imala je minimalno šminke na licu, a za ovaj događaj odjenula je crnu majicu koja joj je otkrivala jedno rame i uskladila ju je s kožnim hlačama i čizmicama.

Jocelyn

Njezin zaručnik odjenuo je bijelu majicu i crne hlače. Par se nije odvajao jedan od drugoga te su se stalno držali za ruke. 

Par je zaručen od 2017. godine, a Lloyd je za prsten s dijamantom od 32 karata iskeširao milijune. U vezi su više od 15 godina, ali još uvijek se nisu vjenčali.