Show

Komentari 15

Miljana na medenom mjesecu novom suprugu Marku poručila: 'Nećemo još spavati zajedno...'

Miljana na medenom mjesecu novom suprugu Marku poručila: 'Nećemo još spavati zajedno...'

Miljana je primijetila da se ona i Marko A. razlikuju po ambicioznosti te da on za svoje godine djeluje dosta nedefinirano

Dok je ostalim parovima ovo već treći tjedan zajedničkog života, Miljana i Marko A. otišli su na medeni mjesec. U novoj epizodi 'Braka na prvu' prepričavali su i međusobno komentirali svoje vjenčanje i to kako su im ostali pružili podršku i pomogli da se opuste. 

Miljana je primijetila da se ona i Marko A. razlikuju po ambicioznosti te da on za svoje godine djeluje dosta nedefinirano. Miljana je također imala pomalo negativan prvi dojam o partneru, ali Marko A. smatra kako se to polako mijenja.

- Čak dozvoljava sebi vidjeti neke slojeve mene koje na prvu nije doživjela - rekao je Marko.

Miljana je primijetila i kako se Marko ponašao kao džentlmen prema njoj, a novopečeni supružnici dogovorili su se da neće koristiti nazive muž i žena, nego su si dali nadimak 'honey'.

Zajedno su ušli u apartman, a suprug ju je upitao hoće li spavati kraj njega na što mu je ona odgovorila:

- Odlučila sam. Nećemo još spavati zajedno.

- Generalno mi je privlačna, ali dajem joj prostora, a isto tako dajem i sebi prostora - rekao je Marko nakon što je Miljana donijela svoju odluku. Miljana je spomenula kako je na prvu rezervirana kada je riječ o dodirima i grljenju jer joj to nije prirodno.

Novi supružnici dan su proveli uz obalu upoznavajući se, a Miljana je komentirala kako joj ništa konkretno ne smeta kod Marka A., ali i da su tek na početku. 

- Još me nije iznervirao, ali opet tek smo krenuli, ima vremena - rekla je uz osmijeh. 

Miljana je podijelila kako se ne voli puno sunčati i da uglavnom kada ide na plažu sjedi i pije koktele u kafiću. Marko A. je podijelio kako je njemu ljeto draže od zime i da želi vidjeti cijeli Jadran. 

- Ja bih voljela posjetiti egzotične destinacije. Bali, Kolumbija, Južna Amerika, svugdje bih išla - nadovezala se Miljana.

Najčitaniji članci