Show

Komentari 70

Milojko napustio reality show pa poručio Milijani: 'Mijenjam bravu, nemaš ti što tu tražiti'

Milojko napustio reality show pa poručio Milijani: 'Mijenjam bravu, nemaš ti što tu tražiti'

Ovaj je par svoju ljubavnu vezu odavno prekinuo, a planiraju i razvod. Umirovljenik je ranije priznao da mu je i vrijeme da izađe iz realityja te da se planira pozabaviti papirima za razvod čim stigne kući

Najkontroverzniji par na Balkanu Milijana Bogdanović (22) i Milojko Božić (75) ne prestaju puniti stranice tabloida. Posebno su učestale njihove svađe i drame koje će, čini se, prestati s obzirom na to da je Milojko napustio reality show 'Parovi' u kojem je sudjelovao sa suprugom. 

Pogledajte svadbu Milijane i Milojka: 

Nakon jedanaest mjeseci boravka u kući showa, Milojko se vratio u svoje selo Pilatovići te supruzi dao do znanja kako su za nju vrata njegovog doma zatvorena i kako će promijeniti bravu na vratima, pišu Srpski mediji.

- Nemaš ti što tražiti tu! To nije tvoj stan i u njega nisi ništa uložila - poručio joj je Milojko. 

Ipak, čini se kako je Milijana bila tužna što joj suprug odlazi iz showa jer je plakala dok je 75-godišnjak napuštao kuću. 

Poznato je kako Milijana Milojka vara na sve strane, a to se nije ustručavala raditi ni ispred kamera. Božiću je prekipjelo pa je počeo kopati po njezinoj prošlosti i nabrajati njezine ljubavnike.

Posebno se osvrnuo na Aleksandra Požgaja (36), s kojim se Milijana našla u 'klinču' u srpskom realityju 'Parovi'.

- On je s njom radio što je htio. Milijana se s njim vidjela i nakon našeg vjenčanja - rekao je Milojko i dodao kako je imala najmanje 20 ljubavnika.

S Požgajem je tulumarila, ljubila se, a ostali natjecatelji 'Parova' Božiću su jednom prilikom rekli kako je s njim i spavala. 

Najčitaniji članci