Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
58 komentara

Milojko piše oporuku: Sve ću joj ostaviti. Kuću, stan i automobil

Voditeljica je tražila da se zabilježi ukoliko Milijana bude prilazila Aleksandru Požgaju, da će sve izgubiti, na što je Milijana negodovala pa uz smiješak dodala da onda mogu sve poderati

Foto: screenshot/
58 komentara

Novi element drame, između kontroverznog para iz srpskog showa 'Parovi' Milijane Bogdanović (21) i Milojka Božića (74), sada poprima 'raspodjela' njegove imovine. Nakon što je vidio, kako kaže, iskrene suze Milijane odlučio se na korak koji su svi čekali i time šokirao sve.

- Sve ću joj ostaviti. Kuću, stan i automobil - rekao je Milojko. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vesna Rivas, također natjecateljica showa, priskočila mu je u pomoć i počela pisati izjavu u njegovo ime te navela kako će zaštiti i jednu i drugu stranu, odnosno i Milijanu, kao korisnicu imovine poslije smrti svog Milojka, prenose srpski mediji, a ideja je da će on potpisati izjavu kada sve stavke budu uredno i detaljno definirane. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Ja, Milojko Božić rođen 8.5.1945. godine u Pilatovićima, 'dragovoljno' izjavljujem pri zdravoj svijesti i čistoj pameti, pred narodom i cijelim svijetom u realityju 'Parovi', da svojoj zaručnici Milijani Bogdanović rođenoj 24.12.1997, prepisujem dio svoje imovine uz obvezu da me njeguje, bude uz mene i boravi sa mnom do kraja mog života u objektu gdje se dogovorimo. U slučaju da me napusti ili zapusti, imovina ide mojoj djeci'-  stoji u pisanom dokumentu koji su natjecatelji zajedničkim snagama sastavljali tijekom trajanja kviza u 'Parovima'.

'BOLJE OD SHAKESPEAREA' Milojko i Požgaj potukli se oko cure: Milijana pala u nesvijest

- Ma to mene od sinoć uopće ne zanima - rekla je Milijana držeći se za glavu cijelo vrijeme. 

Voditeljica je tražila da se zabilježi ukoliko Milijana bude prilazila Aleksandru Požgaju, da će sve izgubiti, na što je Milijana negodovala pa uz smiješak dodala da onda mogu sve poderati.

Foto: Screenshot/Happy

NE VOLE NIKOGA OSIM SEBE: Ovi horoskopski znakovi su najveći egomanijaci i svi ih preziru

Naši partneri pišu
Message