Obavijesti

Show

Komentari 35

Mira: Rina je kretenuša, da smo vani, dobila bi u glavu

Mira: Rina je kretenuša, da smo vani, dobila bi u glavu
6

Dvolična Lucija se sve više druži s Rinom, a ostalim curama priča protiv nje. No Rina najviše živcira Miru koja bi je, da može, najradije istukla

VIDEO

Saša se u posljednjih nekoliko dana pretvorio u Rininu produženu ruku i osobnog tjelohranitelja. Počeo je tračati Ornelu Miri govoreći da Ornela nema što napadati Rinu i svađati se s njom, te da mu jako diže tlak. Na to je Mira podigla ton i rekla da je Ornela poštena osoba koja ne trpi nepravdu i da nitko od njih više ne može u sebi kupiti bijes.
- Rina je debilka i kretenuša, zabila bih je u staklo odmah. Da je vani, dobila bi u glavu, a ovdje nam svima zapovijeda. Čovječe, misliš li ti da je to humano? Još je i braniš - vikala je Splićanka.
Beti je čula cijeli razgovor.
- Znaš što, Ivane, ja sve znam, sve mi je Mira rekla što je njoj Rina u avionu govorila o tebi i meni. Vrijeđa me bez veze, a ja o njoj nisam širila laži, već samo istinu. Ništa ne radi i samo se gleda u ogledalo. Trpim već stvarno dugo, držim sve u sebi, ali kad puknem, zveknut ću je ovdje o pod pa nek me Big Brother izbaci ako želi - rekla je Mrvici koji se našao pokraj nje. On je pokazao razumijevanje i rekao da ne može opravdati Rinino ponašanje.

LUCIJA: MIRA PODMEĆE I IZAZIVA
Mira se često druži s Monikom. Priča joj o patnjama koje proživljava sa suparnicom Rinom. Monika joj je rekla kako su je cure komentirale da ne obavlja zadatke i tjelovježbu. Mira je rekla da je boli k...jer će one uvijek naći vremena za komentiranje. U Ispovjedaonici je Lucija rekla Bigiju kako joj se Mirino ponašanje ne sviđa. Smatra da stalno izaziva, podmeće i zabušava. Smeta joj i to što ne radi zadatke i ne čisti.
- Mira jednostavno ima bahatu notu - zaključila je Lucija. Novonastali odnos između Rine i Lucije primijetila je Monika i to smatra dvoličnim. Osobito od Lucije koja Rinu nije mogla smisliti dok nije bila nominirana pa je počela igrati novu igru. Nije joj jasno zašto Lucija baš sada mora biti dobra sa svima.
- Cure se druže, a Rina nije prva povukla potez - iskrena je bila Monika u Ispovjedaonici.

DVOLIČNA LUCE STALNO TRAČA
Lucija se našla s Mirom i Ornelom kako bi ogovarale Rinu. Nakon što je ogovarala Rinu, Luce se ubzo našla u njenom društvu pokraj bazena. Rina je komentirala Mirinu lijenost. Predložila je Luci da malo stisnu Miru jer "mala iza sebe još nikada nije oprala suđe". Lucija se složila. Preko puta bazena sjedile su Mira, Monika i Marko. Mira se nešto izderala jer ju je ugrizao komarac.
- Ajme, ne mogu više slušati taj glas - iznervirano je vikala Rina.

RINA NAGOVARA KREŠU DA DOĐE U NJEN KLAN
Rina je počela "obrađivati" Krešu.
- Krešice, vrati se nama, gdje ti je i mjesto. Stvari su ti još uvijek u crvenoj sobi, samo sebe donesi. I Krešice, nemoj predugo čekati, jer ako ne dođeš dobrovoljno, morat ću ti narediti, znaš - rekla mu je Rina. No Krešo nije popustio.
- Rina, u vašoj mi je sobi malo previše naboja. Razumiješ li što mislim? - objasnio je Krešo. Rina je pretpostavila da je Kreši do nježnosti i nečeg više s Valerijom. Iznijela mu je svoju ponudu.
- Slušaj, vrati se i ima da budeš kao bubreg u loju. Reći ću Valeriji da te svaku večer mora masirati. Što kažeš? Jako bi nam dobro došao u naš veseli komunistički klan. Nije ti mjesto s onim beštijama - bila je uporna Rina. Krešo se nasmijao i odgovorio joj da će razmisliti o ponudi. Zatim je otišao u zelenu sobu i rekao Orneli što je bilo. Oboje su zaključili da se radi o još jednom očajničkom potezu u nizu Rininih jeftinih trikova.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...