Obavijesti

Show

Komentari 72

Mirela Rupić: Lanin otac će ovo nositi na svojoj duši

Mirela Rupić: Lanin otac će ovo nositi na svojoj duši
5

Goran Višnjić nazvao je Mirelu poremećenom, a ona se pita ima li taj čovjek srce... Lanina majka kaže da mu je pružila ruku koju je on odbio

VIDEO

On je čovjek koji bez imalo skrupula pljuje po obrazu majke svog djeteta. Nikad nisam ružno govorila o njemu niti ga vrijeđala, nego naprotiv. Mislim da izjavama više govori o sebi nego o onome tko mu je bio dio života. Osobito jer imamo nešto najsvetije, a to je zajedničko dijete. Svakim istupom u medije branila sam naše obraze od vrlo niskih udaraca. Nisam to činila zbog reklame, piše Mirela Rupić (37) u pismu nakon što je Arena objavila priopćenje Gorana Višnjića (36) u kojem je majku izvanbračne kćeri Lane Lourdes (1,5) opisuje psihički poremećenom te patološkom lažljivicom.
- Nisam samo ja samohrana majka. Vrlo je tužno i ružno slušati javne prozivke od oca naše djevojčice. I tako od samog početka. Ljudski bi bilo da je priznao dijete bez cirkusa i skandala. Ponekad se pitam je li upravo to i tražio jer u njegovu poslu možda skandalozna reklama ima veći eho - piše Mirela i nastavlja:
- Rezimirajući njegove riječi: on pomaže kćer jer to čini i za udrugu životinja. Poručio je kćeri neka mu se javi ako odraste u pristojnu osobu. Ona je njegova najveća pogreška. Ja sam kriva za 'pobačaj’ I. V. (aludirajući na Ivanu Višnjić). Od mene je tražio šutnju. Mene je bezdušno javno ponizio. Tih riječi ne želim se ni sjećati. Tim lažima u moje oči ne može pogledati - razočarano će Mirela.
- Ove grozote kojima me sada udario neka nosi na duši jednako s notornim lažnim napadima Antuna Vrdoljaka. Ali tu je očito riječ o 'moći’. Uvriježeno je mišljenje da ona može zgaziti sve. No snaga majke koja brani obraz svoje djece je neuporedivo veća. Ja sam mu ljudski pružila ruku jer vrijeđanjem njega pljuvala bih i po sebi - zaključuje Šibenčanka u pismu. Antun Vrdoljak nije želio komentirati Mireline riječi.

VIŠNJIĆ KAŽE DA MU NIJE DO OSOBNE PROPAGANDE
Goran Višnjić je prije nekoliko dana odbio dati intervju u Areni. Ispričao se jer, kako je napisao, nema ništa protiv novinara osobno, nego je “vaša novina davala puno prostora psihički poremećenoj osobi koja je vrijeđala i napadala odvratnim izjavama mene i moju ženu”. Dodao je i kako su stali na stranu patološke lažljivice, čije su laži servirali kao činjenice.
- Nije mi stalo do osobne propagande, dapače, imam toga i previše - napisao je Goran Višnjić u pismu.
Njegov punac Antun Vrdoljak, kojeg Mirela spominje u pismu, rekao je kako ne želi razgovarati iako mu nismo uspjeli ni objasniti zbog čega ga uopće zovemo. Ranije je komentirao da ne zna ni tko je Mirela Rupić. Pitao je tko je ona. Je li pjesnikinja ili političarka. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao