Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Mirijana Grdić: Zbog debljine sam dobila čak četiri tumora

POŽRTVOVNA MAJKA Mirijani su operirali noge, zbog čega je jedva brinula o bolesnoj kćeri. Sad mršavi u showu ‘Život na vagi’. U show ju je prijavila kći Matea čim je vidjela televizijsku najavu

Foto: Privatni album
3 komentara

Zagrebačka trgovkinja Mirijana Grdić (44) visoka je 164 cm i ima 105 kilograma. Problemi s viškom kila počeli su prije 23 godine kad je rodila kćer Mateu, koja boluje od cerebralne paralize i 80-postotni je invalid.

- Kad sam rodila, uhvatili su me nemoć i depresija, a bila sam i premlada. Stres i nervozu ‘liječila’ sam hranom - kaže Mirijana. Liječnici su joj objasnili kako je zbog prekomjerne težine i višesatnog stajanja na nogama oboljela od tumora na stopalima. Zbog toga je bila na četiri operacije.

Foto: RTL televizija

- Po struci sam trgovkinja koja stoji na nogama po deset sati na dan. No moj posao podrazumijeva i nošenje tereta pa sam morala podizati i prenositi kutije teške 15 kila - rekla je Mirijana. Bolove u stopalima trpi od 2015. Prvo je operirala tumor na lijevom, a potom se pojavio i na desnom stopalu. Desnu nogu liječnici su joj 'otvarali' tri puta. U RTL-ov show 'Život na vagi', tvrdi Zagrepčanka, ušla je gotovo na štakama. Godinu dana do ulaska u show u kojem natjecatelji skidaju kile uz pomoć nutricionista i trenera hodala je s ortopedskim pomagalima jer su je jako boljela stopala.

- Štake sam koristila kako bih si barem malo olakšala svakodnevicu. Sad hodam normalno, samo što i dalje trpim jaku bol - kaže Mirijana.

Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić Najbolje prijateljice: Mirijana i njezina kći Matea, koja boluje od cerebralne paralize

U show ju je prijavila kći Matea (23) čim je vidjela televizijsku najavu.

- Ona je jedna optimistična i vesela cura. Dugo smo gledale američku inačicu showa pa sam se nadala da ću kad-tad dobiti priliku za takav izazov. Čim je moja kći vidjela najavu, rekla je: ‘Gotovo je, prijavljujem te, nema diskusije’ - prisjetila se Mirijana. U natjecanju “Život na vagi” želi smršavjeti 40 kila.

- Kilogrami su se nakupljali godinama. Život sam podredila bolesnoj kćeri, koja se rodila s cerebralnom paralizom. Borila sam se da je postavim na noge. Nisam obraćala pozornost na sebe. Kći Matea i sin Dario (26) najveća su mi podrška u nastojanju da smršavim - zaključila je Grdić.

Naši partneri pišu
Message