Obavijesti

Show

Komentari 3

Mirijana Grdić: Zbog debljine sam dobila čak četiri tumora

Mirijana Grdić: Zbog debljine sam dobila čak četiri tumora
1

POŽRTVOVNA MAJKA Mirijani su operirali noge, zbog čega je jedva brinula o bolesnoj kćeri. Sad mršavi u showu ‘Život na vagi’. U show ju je prijavila kći Matea čim je vidjela televizijsku najavu

VIDEO

Zagrebačka trgovkinja Mirijana Grdić (44) visoka je 164 cm i ima 105 kilograma. Problemi s viškom kila počeli su prije 23 godine kad je rodila kćer Mateu, koja boluje od cerebralne paralize i 80-postotni je invalid.

- Kad sam rodila, uhvatili su me nemoć i depresija, a bila sam i premlada. Stres i nervozu ‘liječila’ sam hranom - kaže Mirijana. Liječnici su joj objasnili kako je zbog prekomjerne težine i višesatnog stajanja na nogama oboljela od tumora na stopalima. Zbog toga je bila na četiri operacije.

- Po struci sam trgovkinja koja stoji na nogama po deset sati na dan. No moj posao podrazumijeva i nošenje tereta pa sam morala podizati i prenositi kutije teške 15 kila - rekla je Mirijana. Bolove u stopalima trpi od 2015. Prvo je operirala tumor na lijevom, a potom se pojavio i na desnom stopalu. Desnu nogu liječnici su joj 'otvarali' tri puta. U RTL-ov show 'Život na vagi', tvrdi Zagrepčanka, ušla je gotovo na štakama. Godinu dana do ulaska u show u kojem natjecatelji skidaju kile uz pomoć nutricionista i trenera hodala je s ortopedskim pomagalima jer su je jako boljela stopala.

- Štake sam koristila kako bih si barem malo olakšala svakodnevicu. Sad hodam normalno, samo što i dalje trpim jaku bol - kaže Mirijana.

U show ju je prijavila kći Matea (23) čim je vidjela televizijsku najavu.

- Ona je jedna optimistična i vesela cura. Dugo smo gledale američku inačicu showa pa sam se nadala da ću kad-tad dobiti priliku za takav izazov. Čim je moja kći vidjela najavu, rekla je: ‘Gotovo je, prijavljujem te, nema diskusije’ - prisjetila se Mirijana. U natjecanju “Život na vagi” želi smršavjeti 40 kila.

- Kilogrami su se nakupljali godinama. Život sam podredila bolesnoj kćeri, koja se rodila s cerebralnom paralizom. Borila sam se da je postavim na noge. Nisam obraćala pozornost na sebe. Kći Matea i sin Dario (26) najveća su mi podrška u nastojanju da smršavim - zaključila je Grdić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'
PRIČALA NAM I O ODRASTANJU

Tamarina sestra blizanka otkrila za 24sata: 'Nije smekšala Filipa, morala je umanjiti svoje želje...'

Između Filipa i Tamare iz ‘Braka na prvu’ nije se još rodila ljubav. Njezina sestra blizanka Romana otkrila nam je što misli o Filipu i njihovom 'braku'