Obavijesti

Show

Komentari 8

Mirjana Hrga tvrdi: "Kad narastem, bit ću Hloverka"

Nakon raskida ugovora s Novom TV nagađa se da će urednica natrag na HTV. Ona tvrdi da je presretna što je uzela pauzu od novinarstva

VIDEO

Medijski napisi da sam bila na sastanku s ravnateljem HTV-a Vanjom Sutlićem i tražila plaću od 16.000 kuna je totalna nebuloza, rekla nam je Mirjana Hrga (37). Smetaju je neistinite priče. Kaže da ionako nikad nije bila urednica na HTV-u te je zbog toga otišla na Novu TV.
- Sa 26 godina sam bila jedna od najmlađih urednica HTV-ova 'Dnevnika’, a imala sam i autorsku emisiju 'Halo, Zagreb’. Nejasno mi je da se priča da nisam ozbiljna novinarka. Pa zar sam izvještavala o kruškama i jabukama? - ljutita je Hrga. Međutim, u autorskoj emisiji “10 do 8” imala je nekoliko intervjua s provokativnim pitanjima. Vlatku Pokos, nakon što je pobacila dijete, pitala je tko je djetetov otac.
- To su informacije koje su tada, ali, na žalost, i danas, zanimale hrvatsku javnost - kratko je objasnila voditeljica. Povezivali su je s Icom Matekovićem, koji je oteo sina Vladimira Zagorca.
- Nikad nisam razgovarala s tim čovjekom. Ni s crnogorskim biznismenom Ratkom Keneževićem, za kojeg se priča da je moj prijatelj - kaže Hrga. Nedavno je snimala naslovnicu časopisa, a u videu s fotosessiona kaže: “Kad narastem, bit ću Hlo”.
- To je bila šala. Hloverka je uistinu divna žena - kaže Hrga.
- Presretna sam jer sam odlučila pauzirati s novinarstvom. Teško je svakodnevno čitati gluposti o sebi. Ako krenem u demantiranje svih priča o sebi, napunila bih cijele vaše novine - zaključila je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...