Show

Komentari 68

'Mirotvorka' Kate Middleton: Pogledajte koji je potez spojio braću nakon djedovog sprovoda

'Mirotvorka' Kate Middleton: Pogledajte koji je potez spojio braću nakon djedovog sprovoda

Na samom početku ceremonije, odnosno u povorci iza Land Rovera koji je prevozio tijelo pokojnog vojvode, braća su bila razdvojena. Između njih stajao je rođak kojeg su mnogi opisali kao 'tampon zonu'...

Društvene mreže preplavile su fotke princa Williama i princa Harryja koji su, nakon sprovoda princa Philipa, prvi put u posljednjih godinu dana razgovarali 'oči u oči'. No, ono što su mnogi gledatelji primijetili jest da je Williamova supruga Kate Middleton bila zaslužna za to.

POGLEDAJTE VIDEO 

Naime, njih troje su nakon sprovoda zajedno krenuli iz kapelice St. George , ali se Kate u jednom trenutku odvojila od supruga i njegovog brata i tako ih pustila da sami razgovaraju. 

Mnogi smatraju kako je Kate to učinila namjerno kako bi njih dvojica popričali nakon dugo vremena.

Podsjetimo, na samom početku ceremonije, odnosno u povorci iza Land Rovera koji je prevozio tijelo pokojnog vojvode, braća su bila razdvojena. Između njih stajao je rođak kojeg su mnogi opisali kao 'tampon zonu' između prinčeva.

Nakon završetka povorke, princ William i Harry ušli su u kapelicu St. George kako bi se posljednji put oprostili od djeda no, redoslijed sjedenja bio je postavljen tako da braća sjede jedan nasuprot drugome. 

Prilikom izlaska iz kapelice St. George, princ Harry i William našli su se rame uz rame te ih je kamera uspjela snimiti kako razgovaraju.

Najčitaniji članci