Obavijesti

Show

Komentari 51

Mirta oštro uzvratila Borisu, a on joj preporučio nošnju: 'Bila bi adekvatnija tom ambijentu'

Mirta oštro uzvratila Borisu, a on joj preporučio nošnju: 'Bila bi adekvatnija tom ambijentu'
4

Fashion Guru napao je Mirtu zbog haljine i čizmica koje je odlučila obući na ovogodišnju sinjsku Alku, pa dodao: 'Kupiti nešto (samo zato) što nose talijanske voditeljice pomalo mi je na granici patetičnog konformizma'

VIDEO

Nakon što je Fashion Guru, Boris Banović (48) popljuvao stajling novinarke Mirte Šurjak (30), ona mu je odgovorila još većom kritikom.

- Ovim mu putem poručujem da bi se o njegovom stilu pisanja i zarađivanju kruha pljuvanjem po drugima itekako dalo razgovarati - rekla je voditeljica za Slobodnu Dalmaciju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Mirta Šurjak 01:01

- Neka svoje opaske pošalje u Milano, poznatoj talijanskoj kreatorici Elisabetti Franchi (45), čiju sam haljinu nosila. Iste modele nosi više talijanskih voditeljica poput Dilette Leotte (29) - rekla je voditeljica.

Mirta je objasnila svoj stajling, koji je djelomično imao i praktičnu narav, jer voditeljica ima iskustva u izvještavanju s Alke:

- Čudi me kako modni znalac poput njega to nije primijetio. Što se gležnjača tiče podsjećam ga da sam ja na Alku išla raditi i moj zadatak uključuje da više puta pređem trkalište pokriveno prašinom i koječim zbog intervjua na različitim lokacijama. Nakon višegodišnjeg iskustva u izvještavanju s Alke znam da salonke i sandalice ne dolaze u obzir - nastavila je.

- U zanosu dalekometnog modnog pljuckanja po meni iz metropole usput je ponizio i obezvrijedio manifestaciju koja je tradicija i ponos ovog kraja, nazivajući je "vašarom" i uspoređujući s "bacanjem kamena s ramena". Pritom je očigledno previdio da je Alka nematerijalna kulturna baština RH pod zaštitom UNESCO-a. Gospodinu komentiranje mog modnog izričaja nije prvi put i očigledno će se nastaviti i dalje - zaključila je.

Na društvenim mrežama, mnogi su stali u obranu zgodne voditeljice:

- Ma pazi ti tko komentira nečiji stajling?! Nije prekršila nikakav 'zakon' o odijevanju, izgleda odlično.

Fashion Guru 'opleo' po Mirti Šurjak: Kao da gledam Dinastiju
Fashion Guru 'opleo' po Mirti Šurjak: Kao da gledam Dinastiju

Fashion Guru je nakon Mirtinih kritika također odgovorio:

- Inače obožavam žene koje su slobodoumne, sigurne u sebe i svojim atributima nadopunjuju vlastiti modni izričaj i osobnost. Kupiti nešto (samo zato) što nose talijanske voditeljice pomalo mi je na granici patetičnog konformizma, a usporedbu s nekim kao što je talijanska voditeljica, koja je u ovom slučaju modni autoritet, nije potrebno dodatno komentirati. Kao niti da je bilo koji komad odjeće koju neki poznati brend izbaci vrhunac ukusa - prokomentirao je za Tportal. i dodao: - Pokazivanje dekoltea na nogometnoj utakmici mi je super, taman mjesto gdje to treba i pokazati, a to je odavno znala Nives Celzijus. Nedostojno mi je da se s događajem kao što je UNESCO-om zaštićena Alka povezuje bilo što neprimjereno, a pogotovo da su neprimjereno odjevene voditeljice državne televizije. Možda bi nošnja bila adekvatnija u tom zaštićenom ambijentu, jer inače nije vjerodostojno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje