Show

Komentari 23

Mišerić otišla u Španjolsku s dečkom: Po cijele dane surfam

Mišerić otišla u Španjolsku s dečkom: Po cijele dane surfam

Par je tijekom svoje veze već bio na nekoliko putovanja. Krajem prošle godine odmarali su na Maldivima, a potom su otišli na skijalište Mallnitz. Tad im se pridružio i pas samojed

Voditeljica Ivana Mišerić (33) uzela je predah od posla pa je s dečkom Sandrom Murom, osnivačem hrvatsko-slovenskog start-upa 'Bellabeata' otputovala u toplije krajeve. Ovih dana uživaju na odmaralištu Corralejo u sunčanoj Španjolskoj. 

Cijeli odmor voditeljica bilježi na društvenim mrežama pa se pohvalila i surferskim vještinama. 

- Čekaj, ti sad i surfaš? Bravo - napisao je pratitelj ispod fotografije u kojem Ivana pozira u surferskom odjelu.

- Je, je, po cijele dane - odgovorila mu je Mišerić.

Njezin dečko je malo 'izgorio' pa se maže raznim preparatima. Ivana ga je čak i fotografirala dok je imao rozu 'masku' na licu te ga usporedila s ratnikom. 

Par je tijekom svoje veze već bio na nekoliko putovanja. Krajem prošle godine odmarali su na Maldivima, a potom su otišli na skijalište Mallnitz. Tad im se pridružio i pas samojed.

Ivana je 2017. prekinula zaruke s dugogodišnjim dečkom, a potom uplovila u novu vezu. Jednom prilikom potvrdila je da njezina majka odobrava vezu s novim dečkom.

- Moja Buba, kako joj se ne bi svidio kad je dobar i normalan dečko. Ne znam je li tip dečka kojeg su moji zamišljali uz mene, nismo nikada o tome kod kuće puno razgovarali. Valjda su bili prilično sigurni u moj odabir pa nismo imali potrebe, ali mislim da bi moj tata, da je tu, bio jako sretan zbog mene jer sam sretna i mirna. Znam da mama je - nadodala je voditeljica. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci