Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
27 komentara

Misica zatrudnjela pa joj uzeli titulu: 'Potez krši prava žena'

Zajedno s čovjekom svojih snova počinjem živjeti najljepšu fazu naših života, postajemo roditelji, objavila je bolivijska manekenka. Organizatori izbora za 'Miss Universe' objavili su da je prekršila jedno od pravila

Foto: Instagram
27 komentara

Bolivijskoj predstavnici Joyce Prado Ribera (21) na izboru za 'Miss Universe' koji je bio prošle godine na Tajlandu oduzeli su titulu. Naime, djevojka je u međuvremenu zatrudnjela i sretnu vijest podijelila s pratiteljima na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Čudo života je neopisivo. Pogotovo kada je riječ o dolasku novog člana obitelji. Postati otac ili majka može biti najvažniji izazov u našem životu, ali baš kao što može biti teško, može biti i najveća nagrada na svijetu. Želim s vama podijeliti da sam najsretnija žena na svijetu jer je moj život pun ljubav. Zajedno s čovjekom svojih snova počinjem živjeti najljepšu fazu naših života, postajemo roditelji - rekla je manekenka. 

Foto: Instagram

Dok su joj obožavatelji i prijatelji pisali čestitke, a zatim je uslijedio šok. Organizatori izbora za 'Miss Universe' objavili su da je Bolivijka prekršila jedno od ključnih pravila natjecanja. Misice ne smiju biti u braku, trudne niti već imati dijete inače ne ispunjavaju uvjete za natjecanje. 

Foto: Instagram

Joyce je znala koja su pravila, ali svejedno je bila zatečena odlukom. Mnogi koji prate izbor uvjereni su da ovaj potez krši prava žena u svijetu i traži da se takva pravila ukinu.

Foto: Instagram

Osim što je bila Miss Universe Bolivije, bila je i Miss turizma prije četiri godine. Pazi na prehranu i tjelovježbu pa s dečkom puno vremena provodi u teretani.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Naši partneri pišu
Message