Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Mislav Bago izvještava s Markova trga za Novu TV

Prelaskom bivšeg voditelja "Otvorenog" nastavlja se stalna razmjena novinara između HTV-a i Nove TV, na kojoj će Mislav Bago raditi kao reporter

NovaTV
Foto: NovaTV
16 komentara

Mislav Bago sporazumnim je prekidom ugovora prestao raditi za nacionalnu televiziju početkom prosinca. Tad je demantirao navode da će raditi na Novoj TV, ali je ipak u četvrtak navečer prvi put stao pred kamere te privatne televizijske kuće. Njegovim prelaskom nastavlja se stalna razmjena novinara između HTV-a i Nove TV u posljednje vrijeme, i to u oba smjera. Bago će postati dio redakcije Informativnog programa Nove TV te će se i dalje javljati s Markova trga kao reporter i politički komentator.
- Vrlo sam radostan što sam se pridružio ekipi Nove TV, kojoj su profesionalnost i neovisnost primarna načela novinarstva - bili su prvi dojmovi bivšeg voditelja HTV-ova "Otvorenog". Njegov dolazak pozdravila je i direktorica Informativnog programa te privatne televizije Iva Gačić. Ona je istaknula kako su njegovim dolaskom dobili još jednog vrhunskog televizijskog reportera.

Naši partneri pišu
Message