Obavijesti

Show

Komentari 13

Mišo Kovač: Odlično sam, moj 'Kerumisimus' me je nasmijao

Mišo Kovač: Odlično sam, moj 'Kerumisimus' me je nasmijao
6

SMRŠAVIO 20 KILOGRAMA Mate Mišo Kovač u bolnici je jeo dijetalnu hranu. Sad se odmara kući i čeka odlazak na rehabilitaciju u toplice. Doma slavi 70. rođendan

VIDEO

Mišo je u ponedjeljak izašao veseo iz bolnice, a onda idući dan saznao da mu je šogor Ivo Olivari umro od karcinoma. Kako je jako vezan uz sestru Branku, obožavao je i njezina supruga, čija ga je smrt jako potresla, rekla nam je Lidija Kovač (38). 

Ističe kako joj je Branka bila najveća potpora dok se Mišo mjesec i pol dana u bolnici borio za život nakon operacije srca. Prije tjedan dana u Kliničkoj bolnici u Dubravi otkrili su mu upalu živca iza uha i operirali ga. Bolove i šumove u ušima trpio je zadnjih pet godina. Pjevač je sad na kućnom liječenju i čeka odlazak u toplice.

- Odmaram se uz čitanje 24sata, mojih najdražih novina. Odlično se osjećam, a nasmijala me vaša naslovnica na kojoj je Željko Kerum nacrtan kao grčki kip koji ste nazvali Kerumisimus. Pročitao sam taj članak deset puta i mogu reći da mi je najdraži - rekao nam je dobro raspoloženi Mišo.

U bolnici je smršavio 20 kilograma.

- I dalje izgleda sjajno. Redovito pije lijekove za srce i cirkulaciju. Mora jesti dijetalnu hranu, posebno meso na lešo, a izbjegavati masnoće - dodaje Lidija.

70. rođendan slavi doma

Supruga Lidija (38) nije se odvajala od Miše Kovača otkad je 13. lipnja na KBC-u Rebro operirao srce. Prije nego što ga je primio doktor Vedran Ćorić, Miši su u zagrebačkoj bolnici na Svetom Duhu ugradili stent. Na Rebru su mu ugradili trostruku premosnicu. Iz noge su mu izvadili krvne žile, od kojih su izradili dvije srčane premosnice. Treću su napravili od krvne žile iz prsa. Mišo je dan poslije petosatne operacije krenuo na fizikalnu terapiju. Zabavljao je i nasmijavao liječnike i sestre. Obećao im je da će se uskoro vratiti pjevanju. Mišo će morati redovito uzimati terapiju i biti pod kontrolom kardiologa jer začepljenje krvnih žila, nažalost, nije izlječivo. Splitski pjevač i kantautor 70-ih je preživio tešku prometnu nesreću, a poslije smrti voljenog sina Edija 1992. borio se s depresijom.

- Bila sam uz njega svaki dan, od jutra do 22 sata - rekla je Lidija. Sutra će napuniti 39 godina, a najljepši dar bit će joj, kaže, Mišin oporavak. Kralj hrvatske estrade u subotu će 70. rođendan proslaviti u krugu obitelji u zagrebačkoj Malešnici. Zbog šogorove smrti neće organizirati veliku feštu.

- Moj Mišo osvaja me ružama. Redovito ih kupuje, a dva mjeseca prije infarkta svaki dan mi je darivao jednu - kaže Lidija. Ljubav svog života upoznala je u zagrebačkom klubu The Best 1998. Obožavala je njegove pjesme, a na koncerte je dolazila dva sata prije kako bi zauzela mjesto u prvom redu. Zaljubila se na prvi pogled iako je tad imala samo 25, a Mišo 56 godina. Osvojio ju je, kaže, miris njegove kože i senzualne usne. Iako izgleda kao pravi macho muškarac, supruga kaže kako Mišo u sebi nosi tugu i bol zbog smrti sina Edija.

- Obitelj mu je svetinja. Obožava kćer Ivanu (32), a meni kad sam bolesna kuha čaj ili napravi omiljeni Čokolino. Vješt je u kuhinji. Najveća zajednička želja nam je da dobijemo bebu. Ako Bog da, želja će nam se i ostvariti - optimistična je Lidija.

Nakon nesreće pustio brkove zbog ožiljka

Mišo je u prometnoj nesreći 1971. smrskao automobil i ozlijedio se. Kako bi prikrio ožiljak iznad gornje usne, pustio je brkove. Poslije su mu postali zaštitni znak.

Tereza i Seve vjeruju u njega jer je borac

Kralj hrvatske estrade prijatelj je s Terezom i Severinom. Vjerovale su u njegov oporavak jer je velik borac. Arsen Dedić prvi mu je došao u posjet u bolnicu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...