Obavijesti

Show

Komentari 34

Mišo prognozira u Slanome: Hrvatska će biti prvak svijeta!

Mišo prognozira u Slanome: Hrvatska će biti prvak svijeta!
6

Nikoga više nećemo ništa moliti. Uložit ćemo sami u svoje stadione i sami pomoći našem nogometu, rekao je pjevač nakon čega je sve oduševio skromnom molbom 'Ajmo sad jedan aplauz za Mišu Kovača'...

VIDEO

Hrvatska će biti prvak svijeta! Ispali su svi, ali dobit ćemo Engleze pa ću se ja čuditi i pitati što se to događa na terenu, rekao je Mate Mišo Kovač (76) na koncertu u Slanome nakon što se Hrvatska plasirala u polufinale SP-a utakmicom zbog koje su mnogi u subotu izgubili živce. 

- Ti su momci drugačiji od drugih. Ujedinjeni su, imaju srce, imaju dušu. A 'mali Subašić', svaka mu čast - rekao je pjevač na pozornici ne skrivajući oduševljenje pred 'kockastom' publikom', a ni simpatije prema 'divu iz Zadra' koji ni s povrijeđenom nogom nije odustao pa je u Sočiju pomogao da se Ruse nakon 90 minuta i 11-eraca izbaci s Prvenstva. 

Nakon glasnog skandiranja 'Mišo, Mišo' pjevačka legenda nije odoljela da svima objasni da će Nogometni savez dobiti 100 milijuna kuna ako dođemo do prvog mjesta:

- Nikoga više nećemo ništa moliti! Uložit ćemo sami u svoje stadione i sami pomoći našem nogometu - dodao je, nakon čega je sve oduševio 'skromnom molbom' koju je publika jedva dočekala:

- Ajde sad molim vas jedan aplauz za Mišu Kovača - riječi su kojima je zaokružio nogometnu priču i započeo koncert, ali i izazvao 'potres' u Slanome.

Koncert je bio povodom 'Noći Dubrovačkog primorja', a uz legendarnog Mišu nastupili su i Ivana Kovač, Klapa Kontra i Dražen Zečić. Koliko je oduševljenje izazvao Mišin dolazak pokazuje i to da je i načelnik Općine Dubrovačko primorje Nikola Knežić na profilu svoje društvene mreže tu večer uz fotografiju pjevača napisao i 'Stigla je legenda'.

VIDI OVO:  Pogledaj prsten s kojim je Justin Bieber zaprosio curu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...