Obavijesti

Show

Komentari 0

Miss Hrvatske 2018.: Počinje novi ciklus županijskih izbora

Miss Hrvatske 2018.: Počinje novi ciklus županijskih izbora
1

Direkcija Miss Hrvatske između ostalog uvodi novitete u samo bodovanje, a uz kategorije Multimedija, Top Model, Intervju, Sport & Fitness i Talent otvara se nova kategorija Head to Head izazov

VIDEO

Jedna od novosti je da Tihana Harapin Zalepugin postaje službeni Casting manager Direkcije Miss Hrvatske, a djevojke koje se pokažu najuspješnijim u kategoriji Top Model, čiji je mentor Tihana, imaju priliku potpisati ugovor s Talia Model.

Direkcija između ostalog uvodi novitete u samo bodovanje, a uz kategorije Multimedija, Top Model, Intervju, Sport & Fitness i Talent otvara se nova kategorija Head to Head izazov koji će voditi Tea Mlinarić, aktualna Miss Hrvatske, a građani će preko društvenih mreža moći bodovati djevojke te tako plasirati jednu od njih u superfinale Miss Hrvatske 2018. godine.

Svake godine pokušavamo držati se trendova koje nam nalaže Miss World te ih prilagoditi našim tržištima kako bi djevojke dobile što bolje edukacije i bile pripremljene za svjetski izbor.

- Dosta rada je uloženo u ovu priču i stvaranju novih projekata pa se nadamo kako će i same djevojke biti zadovoljnije - izjavila je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske. 

Ciklus  izbora otvaraju dvije županije, a to su Zagrebačka županija koja se radi pod pokroviteljstvom Grada Dugo Selo, a sam izbor će se održati 10.3.2018. s početkom u 20:00, Klet obitelji Bunčić. Druga županija je Krapinsko-zagorska čije je organizator Direkcija Miss Hrvatske i suorganizator Krapinsko-zagorska županija, a održat će se 17.3.2018. u Pučkom otvorenom učilištu Krapina.

Sve djevojke koje su zainteresirane za prijavu u svojim županijama mogu kontaktirati Direkciju putem maila i saznati više informacija o samim događanjima na njihovim službenim stranicama.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...