Show

Komentari 2

Miu Begović oduševilo osoblje bolnice: 'Moj duboki naklon'

Miu Begović oduševilo osoblje bolnice: 'Moj duboki naklon'

Hvala, osim što brinete o našem zdravlju, vraćate moral na osnovne podatke ljudskosti. Moj duboki naklon. Tijekom kontrolnog pregleda, zagubila sam novčanik, od panike i zahvalnosti, napisala je Mia

Domaća glumica Mia Begović (58) na svome Facebook profilu podijelila je lijepu gestu koja joj se dogodila nakon odlaska u bolnicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, glumica je izgubila novčanik, a pronašli su ga djelatnici kojima se zahvalila kada su joj ga vratili.

- Hvala, osim što brinete o našem zdravlju, vraćate moral na osnovne podatke ljudskosti. Moj duboki naklon. Tijekom kontrolnog pregleda, zagubila sam novčanik, od panike i zahvalnosti- napisala je Mia uz screenshot maila koji je dobila od bolnice.

Djelatnici su joj napisali:

- Poštovana, obavještavamo vas da je vas novčanik s dokumentima i novcem danas poslije podne u Klinici za tumore. Možete doći na glavnu portu.

BOK fest

Prisjetimo se, ova glumica ima bogatu, uspješnu glumačku karijeru. Glumačka diva ove godine obilježava 35. godišnjicu profesionalnog bavljenja glumom i 20. godišnjicu rada u Satiričkom kazalištu Kerempuh. Ipak, privatni ju život nije mazio. Prošla je dva razvoda, kampirala ispred vlastitog stana, a nakon tragične pogibelji sestre Ene, upala je u depresiju. 

Ena i Mia Begovic

POGLEDAJTE VIDEO: NAPUŠTENO - ZAPUŠTENO I GOLA PLJEŠIVICA

Najčitaniji članci