Obavijesti

Show

Mlad, nježan i neizbježan: KSI nam dolazi u Arenu Zagreb

Mlad, nježan i neizbježan: KSI nam dolazi u Arenu Zagreb

SPEKTAKL U ZAGREBU: Na najveći događaj u regiji - ‘Totalni JoomBoos’, 21. listopada u Arenu Zagreb dolazi 10.000 fanova i najjači svjetski YouTuber KSI

VIDEO

Na Instagramu ovaj 25-godišnji YouTuber redovito objavljuje fotografije svojeg isklesanog tijela, one sa skupim autima i s boksačkih mečeva na koje izaziva kolege YouTubere.

KSI je najveća zvijezda na YouTubeu, gdje ga danas prati gotovo 20 milijuna ljudi. Slavu je stekao snimajući sebe kako igra igrice te objavljujući svoje autorske pjesme i spotove.

Veliki je humanitarac

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Went to a primary school today 😅. These kids are so amazing man

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

- Rekli su mi da je to najgluplja stvar koju mogu napraviti i da ću si uništiti život - opisao je KSI reakciju svojih roditelja kad im je priopćio vijest. U početku se snimao kako igra videoigre, a 2011. se prebacio u glazbene vode.

Prva pjesma koju je snimio je “Heskey Time”, koju je posvetio nogometašu Emileu Heskeyju i svim njegovim promašenim golovima. Nakon toga je izbacio nekoliko pjesama, ali ono što ga je vinulo u najviše zvijezde amaterski su boksački mečevi, u kojima se bori s ostalim YouTuberima.

Uz to svoju slavu koristi i kako bi pomagao drugima, često sudjeluje u humanitarnim akcijama i pomaže udrugama za oboljele od raka. Također, svojim roditeljima je otplatio kuću i obećao im je do kraja života financijski pomagati. 

Obožavatelji ga mogu upoznati

Ovaj najpopularniji britanski YouTuber 21. listopada stiže u Zagreb, na “Totalni JoomBoos” u Areni Zagreb, gdje će ga svi obožavatelji moći vidjeti i upoznati, a neki čak i družiti se s njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GG looking glorious 📷: @charliewoodwardmedia

Objavu dijeli K.S.I (@ksi)

Na proslavi se očekuje oko 10.000 fanova koji će uz bogat cjelodnevni program dobiti priliku upoznati i pozdraviti svoje idole uživo. Ako još uvijek niste nabavili kartu za ovaj spektakl, to možete napraviti OVDJE!

Više informacija o Totalnom JoomBoosu pročitajte na službenoj stranici!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola
PROMO

Youtuberska zvijezda u novoj ulozi: Lay Z prirodan do bola

Popularni Youtuber i prvi pobjednik VideoStara - Lay Z, našao se u potpuno novoj ulozi – postao je zvijezda video spota za Natural AF, novog cool pića koje se nedavno pojavilo na tržištu

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z
PRIJAVITE SE I VI

Od anonimnosti do slave: Prvi pobjednik VideoStara - Lay Z

Dok je publika pljeskala i uzvikivala moje ime, osjećaj je bio fenomenalan. Prolazili su me trnci kad sam čuo svoje ime - opisao je Matija silne emocije nakon proglašenja pobjednika VideoStara
Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna
INTERVJU

Videostar: Prijavi se na talent show i osvoji 100.000 kuna

Svi stariji od 15 godina mobitel u ruke, snimi najoriginalniji video, pokaži zašto baš ti imaš JoomBoos faktor, uploadaj ga na YouTube i čekaj poziv. Prijave traju od 14. rujna do 22. listopada