Show

Komentari 2

Mlađa sestra Grete Thunberg započinje glazbenu karijeru...

Mlađa sestra Grete Thunberg započinje glazbenu karijeru...

Premijera mjuzikla "Zauvijek Piaf" najavljena je za 19. rujna u Stockholmu. U njemu Beata utjelovljuje mladu Edith Piaf, a njezina majka slavnu pjevačicu u zreloj dobi

Mlađa sestra ekološke aktivistice Grete Thunberg, Beata (14), objavila je da će iduće jeseni nastupiti u Stockholmu u mjuziklu o Edith Piaf zajedno sa svojom majkom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Gretina i Beatina majka, Malena Ernman poznata je operna pjevačica, koja je na Euroviziji 2009. godine predstavljala Švedsku, piše Daily Mail. U biografskoj knjizi o obitelji Grete Thunberg iz 2018. pod nazivom 'Scene iz srca' opisan je njihov život, pri čemu osobito borba za zdravlje obje kćeri. 

Kako je njihova majka napisala, Beati su dijagnosticirani ADHD (poremećaj pozornosti s hiperaktivnošću), Aspergerov sindrom i opsesivno-kompulzivni poremećaj, koje Malena naziva "supermoćima".

Premijera mjuzikla "Zauvijek Piaf" najavljena je za 19. rujna u Stockholmu. U njemu Beata utjelovljuje mladu Edith Piaf, a njezina majka slavnu pjevačicu u zreloj dobi. 

- Otkad znam za sebe, pjevala sam i plesala. Izvođenje njezine bezvremenske glazbe ostvarenje je mojeg sna - rekla je Beata. Greta, koja nosi prezime oca Svantea Thunberga, prošle je godine kazala da je "iznimno ponosna na svoju super talentiranu sestru" te je na društvenim mrežama podijelila jednu njezinu glazbenu izvedbu. 

Najčitaniji članci