Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
6 komentara

Mlinarić vježba kako Cetinski svira: 'Ima što bolje od toga?'

Osim što jako, ali ugodno vježbamo, izuzetno nam je zabavno. Ima li išta bolje od te kombinacije?, napisao je Tony ispod videa na kojemu svira klavir i daje ritam Mlinariću koji trenira

Foto: Instagram
6 komentara

Bivši trener iz 'Života na vagi' Mario Mlinarić (39) društvenim mrežama proširio je izazov '25 dana - zdrav život postaje navika', a prijave su u tijeku. U izazovu mu se pridružio pjevač Tony Cetinski (49). Na društvenim mrežama Tony je objavio video na kojemu Mario vježba, a on svira klavir i daje mu ritam. 

- Osim što jako, ali ugodno vježbamo, izuzetno nam je zabavno. Ima li išta bolje od te kombinacije? - napisao je Tony ispod videa.

Mario je potpuno posvećen vježbanju, a pokušava prikupiti što više ljudi koji će zajedno trenirati. Već prije je imao takve pothvate, a jednu veću ekipu je okupio na Jarunu gdje su se fotografirali i fizički aktivirali. 

- Treba našem društvu više ovakvih stvari - samo je jedan od komentara ispod fotografije.

Foto: Instagram

Mario je bio trener u showu 'Život na vagi' i uz kolegicu Sanju Žuljević pomogao kandidatima da smršave, a nedavno je najavio svoj odlazak. 

- Najveća nagrada u mom poslu je osjećaj kada znaš da si nekome pomogao, učinio ga zdravijim, sretnijim, jačim, uspješnijim. U tom smjeru i nastavljamo - rekao je Mario i oprostio se od showa nakon tri sezone. Obožavatelji su komentirali kako ga nitko neće moći zamijeniti. 

Foto: Instagram

- Nažalost, dragi Mario, tebe ne može zamijeniti nitko, mogu samo pokušati, ali nitko nema ono što imaš ti. Potpuno iskreni i otvoren pristup za svakoga, imao on ili ona 5, 55 i 95 kilograma viška.Ti si svima prije svega prijatelj koji želi pomoći - komentirali su mu.

Foto: Facebook/Instagram/Promo

'IMAŠ PREDOBRO TIJELO': Mlada pjevačica se skinula i objavila golu sliku, ne srami se

Naši partneri pišu
Message