Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
0 komentara

Močvara za Dan žena sprema 4 benda sa ženskim vokalima

Močvara sprema koncert na kojem će svirati četiri domaća benda koja imaju ženske vokale. Sviraju Žanamari & J'Animals, Angelseed, Downcast Art i Me As Well

PR fotografije
Foto: PR fotografije
0 komentara

Močvara za Dan žena sprema koncert na kojem će svirati četiri domaća benda koja imaju ženske vokale. Headlineri večeri su Žanamari & J'Animals. Vrata Močvare se otvaraju u 21 sat, a upad je 25 kuna.

ŽANAMARI & J'ANIMALS - Bend je okupila Žanamari za vrijeme snimanja prvog autorskog albuma "Druga vrsta" izdanog krajem 2011. godine. Već s prvim idejama pretočenim u singlove "Nije napola" i "Kreten pomalo" uslijedile su pozitivne reakcije publike i dale vjetar u leđa novom bendu koji je svoju zajedničku autorsku kemiju pokazao već na idućem singlu "Krugovi", a potom i na singlu "Dijagnoza" koji su predstavili i uživo koncertom na CMC festivalu . Posljednji singl s aktualnog albuma "Gentleman" objavili su u live izvedbi iz Boćarskog doma gdje su nastupali ispred Bareta i Majki u 12 mjesecu 2012. U svibnju 2013. nastupili su kao support velikom Joe Satrianiu u Zagrebu i Ljubljani u sklopu Unstoppable Momentum World Tour-a, gdje su premijerno izveli i najnoviji singl "Kao da nema sutra" te publici otvorili vrata u svoj novi opus. S promocijom istoga nastavili su i u lipnju i srpnju zasviravši prvi put na Arsenal festu (Kragujevac) te na EXIT Festivalu (Novi Sad). Najnovijim spotom za singl "Oči u oči" potukli su vlastiti rekord youtube gledanosti, a pjesma je osvojila hrvatski radijski eter. Live osim autorskih stvari sviraju i obrade rock hitova, od stare škole i osobnih idola pa do pop-rock hitova recentnijeg datuma: Led Zeppelin, ACDC, Billy Idol, Kiss, ZZ Top, Faith No More, Queens Of The Stone Age, Foo Fighters, RHCP, Metallica, Kings Of Leon i dr.

Članovi: Žanamari Lalić (vokal), Gordan Dragić (gitara), Rene Coner (gitara, prateći vokal), Emil Kranjčić (bubanj) i Mario Perčić (bas).

ANGELSEED - Iz kultnog, thrash metal benda Drinking Skull (Zagreb), koji je aktivan na metal sceni od 1987 - 2001 nastaje projekt na osnovama thrasha, kombinirajući muzičke utjecaje sub-stilova, sympho i power rocka. Svoju muziku ne svrstavaju ni u jedan žanr posebno, jer je puna različitih, glazbenih utjecaja. To je mješavina raznih smjerova metal glazbe (powera, gotha, thrasha i sympho rocka), koja na heavy metal osnovi koristi klasične (gudala), pa i folk instrumente (frule). Tekstovi su svojevrsna cjelina, koja se istovremeno može promatrati i zasebno. To je odraz njihovih misli i stavova prema životu i smrti, ljubavi, idolima, željama, savjesti, ali i slabostima svojstvenih svakom pojedincu. Materijal za album snimaju u inozemstvu, kako bi se približili svjetskim standardima produkcije u kvaliteti zvuka. Pjesme snimaju u The Sweetspot studiju kod švedskog producenta Rickarda Bengssona. Zajedničkim radom stvoreno je 16 pjesama kompleksnih aranžmana. Bend trenutno radi na završnom mixu. Članovi: Damir Marijan - Maras (gitara), Ivana Anic - Lara (vokal), Sinisa Antunovic - Medo (bas), Jurica Baljak (bubanj), Juraj Birin (gitara), Jurica Bazant (klavijature).

DOWNCAST ART - Downcast Art petorka je nastala u jesen davne 2005. godine. Album "Forbidden Memories" je izdan 2011. godine i svoj zvuk je bend prenio u razne krajeve svijeta. Sviraju symphonic metal s utjecajem različitih glazbenih žanrova. Članovi: Jelena Mužar (vokal), Kristijan Radeka (gitara, vokal), Zdravko Smenderovac (klavijature), Davor Grdić (bas), Lukas Šomek (bubanj).

ME AS WELL - Me As Well je punk rock/hardcore bend iz Karlovca. Sviraju od 2010. godine s postavom koja je i danas. Imaju jedan EP pod imenom "No Progress" i trenutno rade na prvom albumu. 

Naši partneri pišu
Message