Obavijesti

Show

Komentari 10

Model Irina Shayk šopingom u Milanu liječi ljubavne probleme

Model Irina Shayk šopingom u Milanu liječi ljubavne probleme
5

Nakon prekida s američkim glumcem Bradleyjem Cooperom, Irina Shayk posvetila se poslu. U izazovnoj modnoj kombinaciji šeta ulicama Milana i privlači poglede znatiželjnika

VIDEO

Nakon što je raskinula višegodišnju vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom (44), ruski model Irina Shayk (33) vrijeme provodi u Milanu. Malo radi, malo ide u shopping. S glumcem je bila u vezi od 2015. i imaju kćerkicu Leu De Seine (2). U seksepilnoj minijaturnoj crnoj kombinaciji plijenila je pažnju na milanskim ulicama.

Na Instagramu je podijelila fotografiju okružena shopping vrećicama, a fanovi nisu propustili ni ovu fotku da se odmah počnu prepirati tko je bolji, ona ili Lady GaGa (33).


Ovih dana se manekenka nalazi u Italiji, u Milanu na Tjednu mode. Tijekom veze s holivudskom zvijezdom živjela je povučeno, brinula se o kćeri.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harper's BAZAAR Australia (@bazaaraustralia) on

Rijetko se pojavljivala u javnosti i na društvenim događajima, ponekad bi ih uhvatili u šetnji s Leom, a manekenka je oduševljenje vezom s popularnim Bradleyjem često pokazivala i na društvenim mrežama. Ruskinja je jednom prilikom rekla kako ona i dečko ne vode posebno ekstravagantan život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @laraina_qwf on

Čini se kako je snimanje filma 'Zvijezda je rođena' ipak presudilo vezi Coopera i Shayk. Iako su  'pokušali spasiti vezu', n previše su se udaljili jedno od drugog. Lady GaGa je bila središte sukoba ove veze.

GaGa i glumac su se zbližili tijekom snimanja filma, a situacija je kulminirala intimnom izvedbom hita 'Shallow' tijekom dodjele Oscara. Bliskost na pozornici su pravdali uživljavanjem u likove, ali neugodni osmijeh Shayk koja je promatrala izvedbu govorio je da postoji nešto više. 

Bradley Cooper and Irina Shayk baby

Tek što je pjevačica 'presudila' vezi manekenke i Bradleyja, njezin bivši zaručnik Christian Carino (50) počeo je lajkati Irinine fotografije na društvenim mrežama. Fotka manekenke u kupaćem kostimu  se očito jako svidjela Carinu pa ju je morao odmah lajkati.

 

Irina Shayk izazovno pozirala: 'Najljepša si žena na svijetu...'
Irina Shayk izazovno pozirala: 'Najljepša si žena na svijetu...'

GaGa je negirala povezanost prekida sa zaručnikom i Bradleyjeve veze s Irinom te tvrdi kako je puka slučajnost da se sve 'odigralo' istovremeno.

JAVNOST OPET ŠOKIRANA: Kraljica ne dolazi na krštenje sina Meghan i Harryja?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...