Show

Komentari 2

Modni influencer koji je tvrdio da je trudna Riri ostavila repera zbog preljuba: 'Ispričavam se'

Modni influencer koji je tvrdio da je trudna Riri ostavila repera zbog preljuba: 'Ispričavam se'

Sinoć sam donio glupu odluku da tvitam neke informacije koje sam dobio, započeo je Louis, a TMZ doznaje kako su tvrdnje o prevari i prekidu između pjevačice i repera neistinite

Rihanna i ASAP Rocky su se razišli. Rihanna je prekinula s njim nakon što ga je uhvatila kako je vara s dizajnericom cipela Aminom Muaddi, napisao je u petak navečer na Twitteru, modni influencer Louis Pisano i stvorio nepotrebni bijes među Rihannim obožavateljima.

Nije dugo prošlo, ovo jutro je objavio poduži tekst s isprikama pjevačici i reperu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Sinoć sam donio glupu odluku da tvitam neke informacije koje sam dobio. Neću govoriti o izvorima, niti kriviti druge za raspravu koja je pokrenuta, itd... jer na kraju dana ja sam donio odluku da pošaljem taj tweet - napisao je Louis, pa nastavio dalje:

- Želio bih se službeno ispričati svim stranama koje sam uveo u ovo sa svojim postupcima i nepromišljenim tweetovima. Nemam opravdanja. Ispričavam se za ovu nepotrebnu dramu - napisao je Louis.

Ranije je dizajnerica cipela Amina Muaddi negirala sve optužbe.

- Dok Rihanna nastavlja živjeti svoj spokojni, najbolje odjeveni trudnički život, a ja se vraćam svom poslu, želim svima lijep uskršnji vikend - napisala je.

Podsjećamo, Amina Muaddi je dizajnerica cipela za Rihannin brend Fenty, a radila je i s ASAP-om prije nekoliko godina.

Rihanna i A$AP Rocky ?ekaju svoje prvo dijete

Izvor blizak paru, potvrdio je za TMZ da su tvrdnje o prekidu i varanju neistinite.  

POGLEDAJTE 'DOM IZ BAJKE' NETFLIX OBITELJI KRETZ: