Show

Komentari 17

Modni mačak postao je dizajner vjenčanica: Jako sam uzbuđen

Modni mačak postao je dizajner vjenčanica: Jako sam uzbuđen

Kao dijete volio je odijevati lutke, otac mu je s putovanja donosio samo originalne Barbike, a stilist Marko Grubnić sad je odlučio baciti se u posao dizajniranja vjenčanica

Obožavao sam Barbike kao klinac, tad su me dečki čudno gledali što se igram s njima, a danas su ljubomorni kad se igram sa živim Barbikama, pričao nam je Marko Grubnić (37).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Stilist nikad nije bio zadovoljniji. Naime, nakon što je u svibnju prošle godine odlučio dizajnirati vjenčanicu za Maju Šuput (40), Marko je sad “zasukao” rukave te krenuo u šivanje i osmišljavanje novih vjenčanica. Marko se pohvalio kako otpakirava živu lutkicu koja na sebi ima raskošnu vjenčanicu.

- Napravio sam nešto posebno za moje drage, buduće mladenke. Pratite me i dalje. Jako sam sretan i uzbuđen pokazati vam što sam radio sve ovo vrijeme. Siguran sam da će vam se svidjeti - poručio je stilist. Fanovi se nadaju da će Marko biti kreativan u stvaranju haljina jer su na Majinu vjenčanju primijetili da pjevačica ima identičan model haljine kakav je dizajnirao izraelski dizajner Elihav Sasson. Ljubav prema lutkama Marko ima od malih nogu. 

- Sve to danas radim s Majom. Ona i ja uživamo u tome. Prošlo ljeto sam je doslovno obukao kao Barbie - kaže Marko. Na Općinskom građanskom sudu u Zagrebu nastavljeno je suđenje oko privatne tužbe koju je stilist podignuo protiv plastičnog kirurga Brune Cvjetičanina koji stilistu navodno duguje 148.000 kuna.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci