Obavijesti

Show

Komentari 8

'Moguće je. Kanye će biti naš predsjednik, a Kim prva dama'

'Moguće je. Kanye će biti naš predsjednik, a Kim prva dama'
11

Kanye, koji sa članicom klana Kardashian/Jenner ima četvero djece, već je nekoliko puta 'nagovijestio' da će biti u predsjedničkoj utrci 2024. godine, a konstantno ističe koliko mu se sviđa Trumpov rad

VIDEO

Najbolji prijatelj starlete Kim Kardashian (39), Jonathan Cheban (45), tvrdi kako Kim i njen suprug, reper Kanye West (42) imaju velike šanse da žive u Bijeloj kući. 

POGLEDAJTE VIDEO O SLAVNOJ OBITELJI: 

Pokretanje videa...

02:35

Glazbenik je još prije istaknuo da se planira kandidirati za predsjednika Amerike. Iako mnogi misle kako se to neće dogoditi, neki vjeruju kako zapravo postoji velika mogućnost da Kanye bude predsjednik, a Kim prva dama.

The MET Gala 2019 - New York

Kimin prijatelj Johanthan, koji je ove godine zakonski promijenio ime u Foodgod s obzirom na to da godinama vodi istoimeni brend kojeg redovito reklamira sa svojim pratiteljima na Instagramu, tvrdi da će i on završiti u Bijeloj kući. 

- Mislim da ćemo nekako završiti ondje. Ne znam koja će moja uloga biti u svemu tome, ali nekako, na neki način, doći ćemo do Bijele kuće - rekao je za strane medije. Istaknuo je i kako želi imati neku funkciju kojom bi mogao biti od koristi i pomagati onima kojima je to najpotrebnije. 

The Daily Front Row Fashion Media Award 2019

- Trebam poziciju ondje. Želim biti siguran da sva djeca imaju odličnu hranu u školama. Ja bih mogao biti onaj koji će se brinuti o socijalnim pitanjima, zabavno. 

Kanye, koji sa članicom klana Kardashian/Jenner ima četvero djece, već je nekoliko puta 'nagovijestio' da će biti u predsjedničkoj utrci 2024. godine. 

PA/Pixsell

Prošle godine rekao je što će biti prva stvar koju će napraviti kad postane lider. Zvijezda je najavila kako će na Twitter profilu promijeniti ime u 'Predsjednikov privatni mlažnjak'.

President Donald J. Trump Meets West and Brown

Kanye je šokirao pratitelje, ali i brojne slavne kad je došao upoznati Trumpa na dan kad je izabran za predsjednika. Tada je i pojasnio zašto 'jako voli svog lidera'. Nazvao ga je i bratom i rekao da imaju 'zmajevu energiju'. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Pokretanje videa...

zenzacija 10 09:49
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...