Obavijesti

Show

Komentari 2

Momčilo je u samoizolaciji: Ma ne želim biti lik koji širi koronu

Momčilo je u samoizolaciji: Ma ne želim biti lik koji širi koronu
8

Momčilo Otašević se nalazi u samoizolaciji, iako nema naznake virusa, ali je oprezan zbog svoje obitelji jer je donedavno radio i provodio je vrijeme s mnogo ljudi...

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ante Gotovac: 'Simona vjeruje kako će nas Svevišnji spasiti'

Kazališni glumac Momčilo Otašević (30) zvijezda je serije 'Druge ime ljubavi', a i on se poput ostalih građana drži samoizolacije. U novonastalim okolnostima okolnostima ima poruku za sve gledatelje. 

- Ja vas molim da ostanete doma, jer je situacija jako ozbiljna. Budite odgovorni i prema sebi i prema drugima. Higijena, izolacija, solidarnost. Ostani doma - rekao je Momčilo za Novu TV. 

 

Glumac, koji je u braku s Jelenom Perčin (39), živi u Zagrebu, a nedavno se uživo uključio u srpsku emisiju 'Među nama'. S voditeljicom je razgovarao o nedavnom potresu koji je pogodio Zagreb i okolicu te o korona virusu.

- Ja sam na jednoj lokaciji, obitelj mi je na drugoj. Bilo je malo dramatično, ružno, neugodno. Šok je, ali panika može biti samo otežavajuća okolnost u tim situacijama pa smo gledali da ne paničarimo. Odmah sam došao do zgrade, Jelena je bila s curicama ispred, uzeo sam ih, sjeli smo u automobil i odveo sam ih na sigurno kod jednog parka na čistinu gdje nema grada okolo. Osigurao sam im vodu, neku hranu i razmišljao sam kako bi se moj otac ponašao u takvoj situaciji - osvrnuo se glumac na potres. 

Momčilo se nalazi u samoizolaciji, iako nema naznake virusa, ali je oprezan zbog svoje obitelji jer je donedavno radio i provodio vrijeme s mnogo ljudi. 

- U izolaciji sam već nekoliko dana i sigurno ću još 10-12 provesti tako da budem siguran da nisam onaj lik koji širi koronu, a nema nikakve simptome - rekao je.

Momčilo u seriji 'Drugo ime ljubavi' glumi Sašu, bogatog nasljednika koji proživljava ljubavnu dramu s Lolom, koju glumi Elizabeta Brodić. Zapleti u seriji su sve dramatičniji, a Lola i Saša, iako su u napetom odnosu, situacije koje će ih zadesiti pokazat će koliko je njihova ljubav jaka. 

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE DEANA KOTIGE #zajedno24sata:

Pokretanje videa...

00:46

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ante Gotovac: 'Simona vjeruje kako će nas Svevišnji spasiti

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'
KAKVA SENZACIJA NAS ČEKA?

Gotovi svi kostimi za Eurosong! Dizajnerica za 24sata: 'Marko je dao ideje, sašila sam i 1 više...'

Valentina Pliško otkrila nam je što je inspiracija iza novog kostima u kojem će Baby Lasagna nastupiti na Eurosongu, koliko ga je dugo radila, ali i jednu novost što se samog nastupa tiče...
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu