Obavijesti

Show

Komentari 51

Monica Bellucci mami poglede u badiću s dubokim dekolteom

Monica časti obožavatelje: 'Ti si boginja koja hoda po Zemlji'
8

Glumica je svijet osvojila 2000. svojom ulogom Malene u istoimenom filmu te se godinama smatra jednom od najljepših žena svijeta. Monica ne posustaje te 'časti' svoje obožavatelje vatrenim fotografijama

Talijanska filmska glumica Monica Bellucci (54) na svom je Instagram profilu objavila je niz fotografija među kojima je bila jedna u jednodijelnom kupaćem kostimu dubokog dekoltea kojom je oduševile svoje obožavatelje. Poručili su joj kako izgleda kao 'prava boginja koja hoda po Zemlji'.

- 'Oduzimaš dah', 'Najbolja si' - još su neki od komentara obožavatelja, a fotografija je skupila više od 100.000 lajkova.

Glumica je svijet osvojila 2000. svojom ulogom Malene u istoimenom filmu te se godinama smatra jednom od najljepših žena svijeta. Monica ne posustaje te 'časti' svoje obožavatelje vatrenim fotografijama.

Monica se 2013. rastala od francuskog glumca Vincenta Cassela (52), a otad je skrivala svoj ljubavni život. Monica i bivši suprug Vincent Cassel upoznali su se 1996. godine na setu, u braku su proveli 14 godina.

Danas je u vezi s 18 godina mlađim dečkom Nicolasom Lefebvreaom. Radi se o bivšem modelu, umjetniku i scenografu. Razlika u godinama njima očigledno ne smeta, a Nicolas je srce, po mišljenju mnogih jedne od najseksepilnijih glumica na svijetu, osvojio još u proljeće 2017. godine. Vezu su neko vrijeme skrivali, no danas to više ne rade.

Kći Monice Bellucci: Deva (14) je naslijedila maminu ljepotu...
Kći Monice Bellucci: Deva (14) je naslijedila maminu ljepotu...

Vincent je također pronašao novu ljubav.  On je od prošle godine u braku s čak 31 godinu mlađom manekenkom Tinom Kunakey (21). Vincent i Tina izgovorili su sudbonosno 'da' u kolovozu u jugozapadnoj Francuskoj. Iako je njihovo vjenčanje, upravo zbog značajne razlike među godinama, izazvalo veliko zanimanje šire javnosti, par se na kraju ipak odlučio za nešto skromnije vjenčanje.