Show

Komentari 9

Možemo! u šarenim uzorcima, kod Škore svi igrali na sigurno, u Splitu se istaknula Fani Kerum

Možemo! u šarenim uzorcima, kod Škore svi igrali na sigurno, u Splitu se istaknula Fani Kerum

Izborni stožer Tomislava Tomaševića bio je u tonu zelene boje stranke, a opušteni imidž kandidat za gradonačelnika Zagreba potvrdio je jednostavnom kombinacijom bijele košulje, tamnoplavog sakoa i traperica

Nedjeljni izborni dan najšareniji je bio Tomaševićevom stožeru, dok su kod Škore svi igrali na sigurno. Ludih modnih kombinacija ove godine nije bilo, ali su raznolike boje krasile sve stožere. Tomašević jedini nije imao kravatu i bio je u trapericama, a Vesna Škare Ožbolt upotpunila je kombinaciju skupom dizajnerskom torbicom. 

POGLEDAJTE VIDEO: Tomislav Tomašević dobio je najveći broj glasova

Izborni stožer Tomislava Tomaševića bio obasjan zelenom bojom stranke i pun slavlja. Tomašević je imao jednostavnu kombinaciju bijele košulje, tamnoplavog sakoa i traperica. U stožeru se moglo vidjeti mnoštvo cvjetnih i životinjskih uzoraka na opuštenim kombinacijama.

Izborni stožer kandidata za gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomasevica Izborni stožer kandidata za gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomasevica Izborni stožer kandidata za gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomasevica

Jelena Pavičić Vukičević nosila je bluzu boje vina s tankim prorezom zakopčanim kod vrata. Preko je imala široki kaput bež boje koji joj nije otkrivao figuru. Boja ruža je odgovarala 'outfitu', a biserne naušnice podigle su kombinaciju. 

U stožeru su prevladavali sakoi u raznim bojama, a bilo je i žena u haljinama kao i opuštenijih kombinacija.

Miroslav Škoro slavio je u klasičnom plavom odijelu s prugastom kravatom i bedžom stranke na desnoj strani. 

U stožeru su bila popularna jednobojna odijela kod žena i muškaraca.  

Vesna Škare Ožbolt bila je u bijelom sakou preko crne kombinacije, a svima je upala u oko njezina torbica od 6000 kuna. 

Ranije se na izbornom mjestu u Splitu pojavila Fani Kerum u dužoj zelenoj haljini koja joj ističe figuru. Ne pojavljuje se često u javnosti, pa je svojom ljepotom plijenila pažnju. Na licu je imala crnu masku, a frizura joj je bila postojana.

Anka Mrak-Taritaš nosila je crnu majicu preko koje je bila šarena vesta. 

 

Najčitaniji članci