Show

Komentari 3

Mucala je kao mala, svega se sramila i kad je postala slavna, a lice je 'dokrajčila' botoksom

Mucala je kao mala, svega se sramila i kad je postala slavna, a lice je 'dokrajčila' botoksom

Rođena na Havajima, a odrasla u Australiji, holivudska glumica posljednjih godina ističe kako baš uživa u životu i da je sretna. Sa svega tri godine upisali su je u školu baleta, a ubrzo su shvatili kako ima dara za glumu

Glumica Nicole Kidman danas slavi 53. rođendan, a njeni fanovi razočarani su jer ne mogu vidjeti kako bi inače izgledalo njeno lice da ga nije 'napunila' botoksom i raznim filerima. Na sceni je više od tri desetljeća, pamte je po mnogim ulogama, ali isto tako pamte i njeno savršeno lice, koje je, kako kažu, sad uništeno. 

Prošle godine održala je 'masterclass' na kojem je one koji su htjeli znati više podučavala glumi i pritom otkrila zbog čega izgleda tako mladoliko. Godinama je negirala da je bila na estetskim zahvatima i korekcijama.

-  Iskreno, sve je na meni prirodno. Koristim se samo kremom za sunčanje i ne pušim. Brinem se o sebi i ponosna sam što to mogu reći - rekla je svojedobno, a onda je shvatila da od očiju obožavatelja ne može baš sve sakriti pa je naglo promijenila 'iskaz'. 

- Probala sam botoks, ali mi se nije svidio konačan rezultat - priznala je. 

Rođena na Havajima, a odrasla u Australiji, holivudska glumica posljednjih godina neprestano ističe kako baš uživa u životu te da je sretna. Sa svega tri godine upisali su je u školu baleta, a ubrzo su svi shvatili kako ima dara za glumu. Da želi postati glumica shvatila je nakon što je vidjela kako to radi Margaret Hamilton u filmu 'Čarobnjak iz Oza'.

Kao mala bila je poprilično sramežljiva, priznala je i da je mucala, ali to je brzo prošlo.

- Za sebe bih i dalje rekla da sam sramežljiva. ne volim ulaziti u restorane s puno ljudi sama, ne volim dolaziti sama na zabave - pojasnila je jednom prilikom. 

Udavala se dva puta; za glumca Toma Cruisea (57) s kojim je posvojila dvoje djece, kćer Isabellu Jane i sina Connora Anthonyja te s country pjevačem Keithom Urbanom (52), s kojim je u braku 14 godina. Prvog muža upoznala je na snimanju filma 'Dani groma' kada je imala 22 godine.

Nakon kratke veze, par se vjenčao na Badnjak 1990. godine. Bili su ludo zaljubljeni 11 godina, a onda su prekinuli i konačno se rastali u kolovozu 2001. Iako se pričalo da je glumica bila trudna godinu dana nakon vjenčanja i da je imala spontani pobačaj, desetljeće kasnije priznala je kako to uopće nije bila istina. 

- Da, to je bila velika vijest. Ali, moram priznati da se to nikad nije dogodilo. Netko je to izmislio - otkrila je. S Keithom je dobila djevojčicu Sunday Rose 2008., a dvije godine kasnije još jednu kćer koju su nazvali Faith Margaret

Najčitaniji članci