Obavijesti

Show

Komentari 225

'Muškarac s kojim sam prvi put vodila ljubav imao je 53 godine'

'Muškarac s kojim sam prvi put vodila ljubav imao je 53 godine'
9

Milijani Bogdanović ovo nije prva veza sa starijim. Njezin prvi dečko imao je 50 godina, a muškarac s kojim je prvi put spavala imao je 53. Ona je, kako kaže, imala tek 15

VIDEO

Veza Milojka Božića (74) i njegove zaručnice Milijane Bogdanović (21) šokirala je i podijelila regiju, a par sada već ozbiljno razmišlja i o prvoj zajedničkoj bebi. Tako je za srpske medije Milijana priznala da joj ovo nije prva veza s toliko starijim muškarcem, već da je oduvijek voljela, kako tvrdi, nešto 'zrelije' dečke.

Pokretanje videa...

01:07

- Moj prvi dečko imao je 53 godine, a ja sam tada bila jako mlada. Imala sam 15 godina, prvi put sam s njim imala pravi seksualni odnos. A dečko s kojim sam se prvi put poljubila bio je isto dosta stariji, imao je također oko 50 godina. Ja sam tada imala samo 14 - priznala je Milijana i naglasila da u Milojku ne traži 'oca', već ljubav.

Privatna arhiva

- Neki misle da ja u njemu tražim očinsku figuru, ali to nije istina. Meni se jednostavno oduvijek sviđaju stariji muškarci od mene. Nekim djevojkama sviđaju se mlađi i onda one po tome biraju mlađe, dok se meni više sviđaju stariji. Barem zasad - rekla je Milijana koja se sa svojim 53 godine starijim zaručnikom Milojkom prijavila i u reality show 'Parovi'.

Najpopularniji par Milojko (74) i Milijana (21) ulaze u reality?
Najpopularniji par Milojko (74) i Milijana (21) ulaze u reality?

- Marić nas je već zvao u show. Zbog nas će sigurno porasti gledanost - rekao je Milojko za srpski Kurir, a prijavu u show kasnije je potvrdila i njegova mlađahna odabranica.

- Nismo još donijeli konačnu odluku, ali najvjerojatnije ulazimo u show. Kao i svi drugi što ulaze u reality, i mi bismo to napravili zbog novca. Ponuda je dobra, uvjeti su dobri za sada, ali ne bih govorila o ciframa. Novac od realityja bismo uložili u renoviranje kuće - rekla je Milijana za srpski Alo i usput komentirala glasine o tome da možda u show ulazi bez Milojka.

- Nije točno da ću u show ući sama, bez Milojka. Mi smo čak i u ugovoru tražili da u ovaj reality isključivo uđemo zajedno, a čak i to da ako jedan od nas ispadne, odmah izlazi i onaj drugi - rekla je Milijana čiji otac baš i nije oduševljen njihovom vezom, a navodno je čak dobio i zabranu prilaska. 

- Ja ne postojim otkako je ona s njim. Ne spominjite mi tog starca. Jako sam razočaran u svoju kćer - rekao je Milijanin otac, prenosi srpski Informer.

Pratite nas na našem Instagram profilu!

S NJIMA MNOGI VARAJU U VEZI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka kojima nitko ne može odoljeti

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 225
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao