Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
35 komentara

Muž Doris Pinčić pokazao novu kuhinju: 'Tu će snimati emisije'

Ponedjeljak ujutro, osam sati. A ja pijem kavu sa svojom ženom, napisao je Boris uz fotografiju iz kuhinje. Sretan je nakon što mu je supruga dala otkaz pa su više zajedno

Foto: Instagram
35 komentara

Glazbenik Boris Rogoznica (30) nedavno se pohvalio da je sa suprugom Doris Pinčić (31) kupio kuću bez kredita jer su prethodnih sedam, osam godina intenzivno radili.

BORIS ROGOZNICA 'Za glazbu nemam talenta ni znanja pa proizvodim vino...'

- Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik - rekao je Boris. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Na društvenim mrežama objavio je fotografiju iz nove kuhinje u kojoj će, kako je sam rekao, snimati Doris za potrebe njezinih emisija i sponzoriranih objava. 

- Ponedjeljak ujutro, osam sati. A ja pijem kavu sa svojom ženom - napisao je Boris uz fotografiju iz kuhinje. Sretan je nakon što mu je supruga dala otkaz pa su više zajedno i ona navečer ne zaspi nakon 15 minuta filma. 

Foto: Instagram

U novom domu obitelj će imati više prostora, planiraju napraviti kućni studio, a imat će i veliki vrt koji će biti pogodan za psa koji je dio njihove obitelji. 

Foto: Instagram

Inače, Doris je dala otkaz na Narodnom radiju.

'SVIRAJTE, SVIRAJTE' Doris otišla s Narodnog radija, u studio joj doveli klapu Iskon

- Tijekom svog ovog vremena na našoj zgradi družila sam se s ljudima koji su putem postali moji prijatelji i obitelj. Zato mi nije bilo jednostavno donijeti odluku o odlasku. Ali život je prepun promjena, očekivanih i neočekivanih. Svoj sam posao radila sa sto posto srca od prvog dana i bit će tako i sutra, zadnjeg dana - rekla je. 

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Naši partneri pišu
Message