Obavijesti

Show

Komentari 22

Muž naše redateljice nagrađene u Cannesu vozio čak 13 sati da stignu na vrijeme u Zagreb

Muž naše redateljice nagrađene u Cannesu vozio čak 13 sati da stignu na vrijeme u Zagreb
5

Antoneta Alamat Kusijanović, koja je ovog vikenda dobila prestižnu nagradu Camera d'Or u Cannesu zahvalila se i posvetila nagradu novorođenom sinčiću, sada je fotografirana kako izlazi iz rodilišta

Hrvatska redateljica Antoneta Alamat Kusijanović (35) ovog je vikenda na filmskom festivalu u Cannesu dobila nagradu Cameru d'Or za najbolji debitantski film. To je za redateljicu bio vikend pun događaja, jer je samo dan ranije rodila svoje prvo dijete.

POGLEDAJTE VIDEO: Redateljica Antoneta Alamat Kusijanović zahvaljuje na nagradi

Iako nagradu nije mogla primiti uživo javila se sa sinčićem Petrusom Alamatom Gürselom u naručju iz rodilišta.

- Hvala festivalu Cannes i Quinzaine des réalisateurs (15 dana autora) na ovoj nagradi. Čast je primiti Camera d'Or za prvi dugometražni film. Zaista sam zahvalna na cijelom timu "Murine": producentima, glumcima i cijelom timu koji me podržavao sve ove godine, kao i mojoj obitelji - izjavila je Alamat Kusijanović.

Uz to je nagradu posvetila svojem prvom djetetu.

- Ova nagrada pripada mojem sinu kojeg sam rodila i nadam se da je ovo tek početak za nas oboje. Hvala vam puno - rekla je Antoneta putem videa.

'Murina' osvojila je nagradu na Cannesu, a hrvatska premijera otvorila je 68. Pula film festival
'Murina' osvojila je nagradu na Cannesu, a hrvatska premijera otvorila je 68. Pula film festival

Redateljica i njen suprug Deren viđeni su danas kako izlaze iz rodilišta Podobnik u Zagrebu. Deren je držao sina u nosiljci dok je Antoneta u rukama imala bijelu orhideju.

Antoneta Alamat Kusijanović odlazi iz poliklinike Podobnik nakon što je rodila dječaka

Redateljicu su trudovi uhvatili nakon svjetske premijere "Murine" u Francuskoj. Njezin suprug vozio nevjerojatnih 13 sati do zagrebačkog rodilišta, prenosi Gloria.