Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
10 komentara

Na Aleksandrinoj večeri gosti joj vraćali tanjure: 'Obilno je...'

Aleksandra se vodila izrekom 'od viška glava ne boli' pa je kandidatima poslužila porcije kakve se inače serviraju u njezinoj obitelji, što je gostima bilo previše te nije uspjela skupiti dovoljno bodova za pobjedu

Foto: RTL
10 komentara

U srijedu su kandidati bili pozvani u Sesvete na večeru kod Aleksandre Cvitković. Domaćica ih je toplo dočekala s raznim vrstama vlastitih likera, a svi su bili oduševljeni ukusnim aperitivom i njezinom lijepo uređenom okućnicom. Nakon dočeka slijedila je večera, koja je započela predjelom Bijeli žganci.

Foto: RTL

Kako i samo ime kaže, Aleksandra je pripremila bijele žgance prelivene svinjskom masti i slaninom, što je inače omiljeno jelo
njezina supruga Slavonca. Gosti su komentirali kako im se jelo čini prejednostavno, no bilo je ukusno.

Foto: RTL

- Predjelo je bilo zaista odlično, bila sam malo skeptična na početku, ali zaista je to dobro ukomponirala - priznala je Ljerka.

Foto: RTL

Prisiljeno zelje s faširancima bilo je glavno jelo koje je izazvalo raspravu što prisiljeno zelje znači, no to je zapravo svježi bijeli kupus skuhan u salsi od rajčice. Kada je jelo stiglo pred goste, svi su primijetili obilnu porciju na tanjuru, što im nije odgovaralo nakon obilnog predjela.

Foto: RTL

- Bile su jako obilne porcije, pogotovo glavno jelo pa su tanjuri ostali puni jer nismo mogli sve pojesti - kazala je Đurđica, kojoj se nisu svidjeli ni faširanci jer su bili predebeli. Za desert je Aleksandra poslužila kolač zvan Crveno i kiselo, što je bila štrudla od višnje.

VEČERA ZA 5 NA SELU Ukusna jela su oduševila goste: 'Gđa Ljerka je pravi majstor'

- Desert mi je bio previše kiseo i zasitan, imala sam osjećaj da sam pojela ciglu - potužila se Ivana.

Foto: RTL

Na kraju večere Tomislav je Aleksandri dao ocjenu 8 jer mu je večera bila bolja od Đurđičine, Ljerka joj je dala 9 jer je sve bilo savršeno, ali ne voli prisiljeno zelje i obilne porcije. Ivana joj je također dala ocjenu 9 jer je sve bilo fino, a Đurđica joj je dala 6 jer je od Aleks očekivala snažnije i kompliciranije jelo. Tako je Aleksandra skupila 32 boda i trenutačno se nalazi na drugom mjestu.

Foto: RTL

Sljedeći na redu za kuhanje jedini je muškarac u ekipi – Tomislav, a njegovu večeru ne propustite pogledati u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Naši partneri pišu
Message