Obavijesti

Show

Komentari 10

Na Aleksandrinoj večeri gosti joj vraćali tanjure: 'Obilno je...'

Na Aleksandrinoj večeri gosti joj vraćali tanjure: 'Obilno je...'
7

Aleksandra se vodila izrekom 'od viška glava ne boli' pa je kandidatima poslužila porcije kakve se inače serviraju u njezinoj obitelji, što je gostima bilo previše te nije uspjela skupiti dovoljno bodova za pobjedu

VIDEO

U srijedu su kandidati bili pozvani u Sesvete na večeru kod Aleksandre Cvitković. Domaćica ih je toplo dočekala s raznim vrstama vlastitih likera, a svi su bili oduševljeni ukusnim aperitivom i njezinom lijepo uređenom okućnicom. Nakon dočeka slijedila je večera, koja je započela predjelom Bijeli žganci.

Kako i samo ime kaže, Aleksandra je pripremila bijele žgance prelivene svinjskom masti i slaninom, što je inače omiljeno jelo
njezina supruga Slavonca. Gosti su komentirali kako im se jelo čini prejednostavno, no bilo je ukusno.

- Predjelo je bilo zaista odlično, bila sam malo skeptična na početku, ali zaista je to dobro ukomponirala - priznala je Ljerka.

Prisiljeno zelje s faširancima bilo je glavno jelo koje je izazvalo raspravu što prisiljeno zelje znači, no to je zapravo svježi bijeli kupus skuhan u salsi od rajčice. Kada je jelo stiglo pred goste, svi su primijetili obilnu porciju na tanjuru, što im nije odgovaralo nakon obilnog predjela.

- Bile su jako obilne porcije, pogotovo glavno jelo pa su tanjuri ostali puni jer nismo mogli sve pojesti - kazala je Đurđica, kojoj se nisu svidjeli ni faširanci jer su bili predebeli. Za desert je Aleksandra poslužila kolač zvan Crveno i kiselo, što je bila štrudla od višnje.

Ukusna jela su oduševila goste: 'Gđa Ljerka je pravi majstor'
Ukusna jela su oduševila goste: 'Gđa Ljerka je pravi majstor'

- Desert mi je bio previše kiseo i zasitan, imala sam osjećaj da sam pojela ciglu - potužila se Ivana.

Na kraju večere Tomislav je Aleksandri dao ocjenu 8 jer mu je večera bila bolja od Đurđičine, Ljerka joj je dala 9 jer je sve bilo savršeno, ali ne voli prisiljeno zelje i obilne porcije. Ivana joj je također dala ocjenu 9 jer je sve bilo fino, a Đurđica joj je dala 6 jer je od Aleks očekivala snažnije i kompliciranije jelo. Tako je Aleksandra skupila 32 boda i trenutačno se nalazi na drugom mjestu.

Sljedeći na redu za kuhanje jedini je muškarac u ekipi – Tomislav, a njegovu večeru ne propustite pogledati u četvrtak u 20 sati na RTL-u!

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi su najgori parovi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...