Obavijesti

Show

Komentari 16

Na crveni tepih dojurio je u Iron Man autu od 51 mil. kn

Na crveni tepih dojurio je u Iron Man autu od 51 mil. kn
4

Robert Downey Jr, i supruga na premijeru su došli u ‘jurilici’. Glumac je vozio s jednom rukom na volanu, stalno se smijao, turirao motor i mahao obožavateljima

VIDEO

U filmu 'Osvetnici' lovio je neprijatelje u Acuri NSX. Roberta Downeyja Jr.-a (47) automobil je oduševio pa je njime došao i na premijeru.

- Negdje sam čitao da Eric Clapton ima sportski Ferrari vrijedan 28,5 milijuna kuna, ali nešto bolje od ovoga u životu nisam vidio - rekao je gost na premijeri akcijsko-avanturističkog filma u Hollywoodu. Robert, koji u 'Osvetnicima' glumi heroja Iron Mana, i supruga, filmska producentica Susan (38), na crveni tepih stigli su u luksuznoj Acuri. Glumac je vozio s jednom rukom na volanu, beljio se i stalno smijao, turirao motor i mahao obožavateljima. Ljudi su oduševljeno vrištali. Neki su htjeli dotaknuti automobil, ali im zaštitari nisu dali da se približe.

Najnovije vozilo iz Hondine tvornice prodavat će se tek za dvije godine. Cijena će mu biti najmanje 51 milijun kuna. Acura ima čak devet brzina i najmoderniji protuprovalni sustav. Posebni uređaj brine se da automobil ne vrluda cestom i drži se sredine trake. Televizijsku reklamu za sportski auto premijerno su prikazali prije dva mjeseca na finalnoj utakmici američkog nogometa Super Bowlu. U njoj su gostovali voditelji Jay Leno i komičar Jerry Seinfeld.

- Do 100 km/h ubrzat će za pet sekundi uz najmanju moguću potrošnju. Bit će izuzetno lagan jer smo ga izradili od aluminija - hvalio se japanski proizvođač.

'Nikad nisam bio ljubitelj limuzina'    

Robert obožava voziti jer ga to smiruje i opušta. sjedenje u limuzinama mu je, kaže, dosadno. na premijeru filma 'Iron man' 2008. dovezao se u Audiju R8.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu