Obavijesti

Show

Komentari 10

Na druženje s milijunašicom došla s torbicom od 17.000 kn

Na druženje s milijunašicom došla s torbicom od 17.000 kn
4

Bogatašica Aleksandra Meljničenko i Nina Badrić upoznale su se prije deset godina na njezinom koncertu

Dok se u Stobreču družila s bogatašicom Aleksandrom Meljničenkom (42), pjevačica Nina Badrić (47) pod rukom je nosila crvenu torbicu francuskog brenda Celine čija cijena iznosi vrtoglavih 17.820 kuna.

- Dobro došla ljepotice moja - napisala je Badrić na društvenim mrežama te pozdravila svoju prijateljicu, suprugu jednog od najbogatijih Rusa Andreja Meljničenka (47) s kojom je bliska već deset godina. Aleksandra i Nina upoznale su se na jednom od njezinih koncerata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Aleksandra je u Stobreč doplovila na jahti 'A' vrijednoj 3,9 milijardi kuna. Doplovila je iz Baške Vode odakle joj je majka. Ruski tajkun supruzi je navodno jahtu poklonio prije dvije godine kad im se rodilo drugo dijete. Jahta je dugačka 143 metra i ima osam katova. Navodno ima panoramsku podvodnu kupolu pa se s jahte može promatrati morsko dno. Nina se s Aleksandrom na njenoj jahti već družila na Ibizi.

Aleksandra je iz Beograda i svojedobno je bila pjevačica grupe 'Models'.  Jednog od najbogatijih ljudi na svijetu prema Forbesu Aleksandra je upoznala u Francuskoj. Vjenčali su se dvije godine poslije, a pjevali su im Whitney Houston, Julio Iglesias (75) i Christina Aguilera (38).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak