Obavijesti

Show

Komentari 5

'Na festivalu sam se napušila i zaboravila sam sve tekstove'

'Na festivalu sam se napušila i zaboravila sam sve tekstove'
11

Lily Allen ne krije da je nastupala pod utjecajem narkotika: 'Bila sam tako napušena da se nisam mogla sjetiti niti jedne pjesme'

VIDEO

Lily Allen (33) je nakon brojnih skandala sagradila imidž jedne od tipičnih razuzdanih zvijezda. Nakon što je prošle godine objavila kontroverznu biogarfiju, pjevačica je novim istupom ponovo pridobila pažnju javnosti. Priznaje kako se netom prije nastupa na kalifornijskom Coachella festivalu toliko napušila da se nije mogla sjetiti niti jednog teksta. 

Pjevačica je tijekom karijere imala mnogobrojne skandale, a za britanski Mirror je otkrila kako joj je nastup na 'američkom Glastonburyu' bio posebno zanimljiv. 

Na Twitteru je objavila fotografiju na kojoj pozira s blaženim osmjehom na licu, a u opisu se pohvalila kako je prije nastupa na festivalu konzumirala 'cali-marihuanu'. Riječ je o posebnoj, kalifornijskoj, vrsti kanabisa koju još nazivaju 'super travom'. 

- Ja prije nastupa na Cochelli 2007. godine, 20 minuta prije nego što sam prvi put u životu pušila 'cali-travu'. Zaboravila sam riječi svih pjesama - napisala je Lily.

Profimedia

Njena objava na društvenim mrežama izazvala je val reakcija. Većina obožavatelja pozitivno je reagirala na post, dok su neki reagirali s ironijom i podsmijehom. 

- Rasturila je, ali mislila je na svoju karijeru - zaključio je inspirirani obožavatelj.

Engleska pjevačica nikad nije skrivala afere iz svoje osebujne karijere. Za britanske medije priznala je kako se već godinama bori s ovisnosti o alkoholu, a nadodala je kako joj je omiljeni dio festivalskih nastupa bio neobavezni seks. 

POGEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Lily Allen 00:06

Pop zvijezda je u autobiografiji priznala kako se u nekoliko navrata gotovo predozirala, a osvrnula se i na svoje loše majčinstvo. Veći dio biografije posvetila je raskrinkavanju loših strana show-biznisa. Nakon četiri godine stvaralačkog posta, Lily je objavila studijski album prigodnog naziva 'No Shame'.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao