Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Na Fresh Island Festival dolazi i vlasnik utrke 'Gumball 3000'

Na Pag Maximillion Fife Alexander Cooper stiže privatnim avionom kao potpora djevojci Eve. Festival će posjetiti i Freidrich Knapp, vlasnik giganta New Yorker...

PR fotografije
Foto: PR fotografije
0 komentara

Jedan od specijalnih gostiju Fresh Island Festivala od 05. do 08. srpnja bit će će Maximillion Fife Alexander Cooper, britanski playboy, vlasnik najpoznatije utrke svjetskih celebrityija 'Gumball 300' te dečko reperice Eve koja 06. srpnja nastupa na New Yorker Main pozornici Fresh Island Festivala u klubu Papaya.

Maximillion nakon diplome iz modnog dizajna osmišljava kampanje za brandove kao što su Giorgo Armani, Ralph Lauren i dr. Kao vlasnik I kreativni direktor 'Gumball 3000', napoznatije utrke svjetskih celebryitija prošle je godine u sklopu turneje posjetio nakratko posjetio Zagreb. Na otok Pag stiže privatnim avionom kao potpora djevojci Eve. Uz Maximillion-a festival će posjetiti i Freidrich Knapp, vlasnik europskog modnog giganta New Yorker koji su ujedno I glavni sponzori Fresh Island Festivala. 

Klubovi Papaya i Aquarius te eksluzivni party na brodu ugostit će od 5. do 8. srpnja neka od najvećih imena, američke i europske scene, a popis predvode hip-hop ikona Nas, Grammy nagrađivana Eve i DJ Muggs iz kultnih Cypress Hill. Ovaj jedinstveni festivalski užitak već je prema mnogim regionalnim i inozemnim glazbenim medijima svrstan u jedan od festivala kojeg ove godine ne smijete zaobići.

Više informacija na web siteu festivala: www.fresh-island.org

Naši partneri pišu
Message