Obavijesti

Show

Komentari 34

Na Ivičinoj svadbi skupljala se pomoć za sve žrtve poplava

Noć u kojoj se slavilo vjenčanje Ivice Kostelića i Elin Arnarsdottir na obiteljskom imanju Kostelićevih u okolici Ivanić-Grada završila je raspjevano u jutarnjim satima

VIDEO

Specijaliteti poput pečenja, domaće juhe, gulaša i ostalih delicija karakterističnih za zavičaj skijaševih bake i djeda, roditelja Marice Kostelić, oduševili su goste s Islanda.

Noć u kojoj se slavilo vjenčanje Ivice Kostelića (34) i Elin Arnarsdottir (31) na obiteljskom imanju Kostelićevih u okolici Ivanić-Grada završila je raspjevano u jutarnjim satima.

Obitelji i prijateljima, koji su s parom slavili sklapanje bračnih zavjeta, poslužen je klasični kontinentalni svadbeni meni. Atmosfera je bila vesela pa su uzvanici i mladenci predahnuli od plesa samo tijekom večere.

Gosti koji su nakon crkvenog vjenčanja stigli na imanje u mjestašcu Sobočani oko 16 sati uživali su u druženju na terasi, gdje su za slavlje bili postavljeni bijeli ukrašeni šatori, a tijekom večeri svatovi su se preselili na plesni podij u velikom šatoru.

Iako su najvažniji dan proslavili kako su zamišljali, Ivica i Elin nisu zaboravili na stradale u poplavama diljem Hrvatske i susjednih zemalja pa je na svadbi počelo humanitarno prikupljanje pomoći o čemu će Ivica uskoro javno progovoriti.

Janica opet na štakama

Iako se uoči vjenčanja skijaškim krugovima šuškalo kako će Ivičina sestra Janica Kostelić (32) biti kuma njegovoj zaručnici, uz Elin je na oltaru Markove crkve bila prijateljica Danielle Barišić.

Tijekom crkvenog obreda Janica je sjedila s roditeljima. Mladenci su se na Markovu trgu fotografirali s kumovima i članovima obitelji, no Janice ondje nije bilo. Izbjegla je medije. Snježna Kraljica iz crkve je izašla na stražnji izlaz i svatovima se pridružila na imanju Kostelićevih.

U dugoj svečanoj haljini s dubokim dekolteom i otvorenim leđima zabavljala se na štakama iako ju je majka Marica upozoravala da ne opterećuje nogu. Kako doznajemo, štake je morala ponovno prigrliti jer se njezino zdravstveno stanje s koljenom ne popravlja. Višestruka olimpijka nekoliko dana uoči bratova vjenčanja viđena je u Rijeci, gdje često boravi, a šetala je Korzom na štakama.

Nakon operacije desnoga koljena krajem prošlog ljeta naša najbolja skijašica ponovno mora na pretrage zbog bolova koje trpi mjesecima. Kako doznajemo, operacija nije isključena, ali Janica ipak nije skidala osmijeh s lica dok se veselila do dugo u noć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...