Na krstarenju meditira na jahti: Tajna Brenine linije je u jogi... | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 15

Na krstarenju meditira na jahti: Tajna Brenine linije je u jogi...

Na krstarenju meditira na jahti: Tajna Brenine linije je u jogi...
7

Pjevačica je više puta otkrila tajnu kako uspijeva održavati vitku liniju. Prošle su godine otkako je krenula u 'borbu' s kilogramima, no Brena se i danas svega često prisjeća. Svojih navika ne odriče se niti na krstarenju

VIDEO

Pjevačica Lepa Brena (59) ovo je ljeto iskoristila za dobar odmor. Uživa provodeći vrijeme sa svojom obitelji, a na krstarenju je već dva mjeseca.  Nakon Monaca i Italije na red je došla Hrvatska. Pjevačica obilazi hrvatske otoke, a trenutačno je na Korčuli sa svojim suprugom i bivšim tenisačem Slobodanom Bobom Živojinovićem (57).

POGLEDAJTE VIDEO: Intervju s Lepom Brenom 

Pokretanje videa...

20:35

Na Instagramu redovito dijeli fotografije sa svih destinacija koje posjećuje pa je 'palo' i nekoliko njih s Korčule. Brena je objavila fotografiju na kojoj izvodi jogu s prijateljicom.

- Joga i meditacija na našem putovanju. Uz kap ludosti i infantilnosti - napisala je Brena u opis objavljenih fotografija. 

Pjevačica je više puta otkrila tajnu kako uspijeva održavati vitku liniju. Prošle su godine otkako je krenula u 'borbu' s kilogramima, no Brena se i danas svega često prisjeća. Na krstarenju jede u skupim restoranima, a nedavno je otkrila kako se pridržava svih mjera. 

Lepa Brena za odmor s obitelji iskeširala više od 3 milijuna kn
Lepa Brena za odmor s obitelji iskeširala više od 3 milijuna kn

Kasnije je 'okinula' i fotografiju sa suprugom Bobom. Njezini pratitelji na Instagramu pisali su im kako su i dalje predivan par te im poželjeli svu sreću u daljnjem životu. 

No Boba se za razliku od supruge ne može baš pohvaliti vitkom linijom. Malo se 'zaokružio', ali čini se kako i uživa više no ikada. Živojinovićima se na krstarenju nedavno pridružila i pjevačica Nina Badrić (48) koja se s njima družila na jahti.

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 15

VIDEO