Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
44 komentara

Na premijeri filma zalio Leonu Paraminski pjenušavim vinom

PREVELIKA GUŽVA Konobar se morao probijati između ljudi. Poskliznuo se te ispustio pladanj s pjenušcem na crveni tepih. Stakla je bilo na sve strane...

Tomislav Miletić/Pixsell
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
44 komentara

Bilo je strašno. Mene nije puno zalio, samo par flekica, no gospođa koja je bila ispred njega bila je mokra od glave do pete, kazala je jučer Leona Paraminski (28) na promociji 100. broj časopisa Elle u zagrebačkom kinu Europa.

Bila je u društvu dečka Tina Komljenovića (28). Te večeri bila je i premijera dokumentarnog filma 'Luda ljubav' o francuskom dizajneru Yves Saint Laurentu. Prije početka filma gosti su uživali u pjenušcu. Konobari su se s pladnjevima morali probijati između posjetitelja. No zbog prevelike gužve konobar se spotaknuo te ispustio pladanj s vinom na crveni tepih. 

Konobaru bilo je neugodno, a gospođa, koju je cijelu zalio, smješkala se dok se s nje cijedio pjenušac. Zaposlenici su pokupili razbijeno staklo pa je tulum nastavljen. 

Na premijeri je bila i Iva Majoli (33). Otkrila je da na komad odjeće zna potrošiti od petsto do tisuću kuna, no najbolje se osjeća u trapericama. Suprug Stipe Marić nije bio s njom (31). Kod kuće je čuvao kćer Miju (4).

Leona se još ne želi udati za Tina

Glumica i magistar elektrotehnike u vezi su dvije godine. Leona Paraminski kaže da ju je Tin osvojio humorom i jer je nekonvencionalan kao i ona. Nema se namjeru još udati, a nedavno je otkrila da bi dečku oprostila preljub jer to smatra ljudskim. Prije veze s Tinom bila je s producentom, Borisom Meštrovićem.

Message