Obavijesti

Show

Komentari 12

Na prvi video nagovorili su ih prijatelji, a onda su se zaljubili

Na prvi video nagovorili su ih prijatelji, a onda su se zaljubili
1

Dvojac iz Bjelovara, Leo i Nika, svojim humorom i samouvjerenošću osvajaju na prvi pogled. Uvjereni su da će osvojiti planet JoomBoos i samim time pobijediti na talent showu Videostar

VIDEO

Samouvjereni i direktni, Leo i Nika sa YouTube kanala Live Your Dreams došli su po pobjedu u Videostar. I ne misle odustati.

- Najveće kvalitete su mi smirenost i upornost jer u svim situacijama ostanem hladan i ne odustajem od svog cilja - kazao je Leo Valentić (18). Upravo je takva i njegova prijateljica Nika.

- Iako se u svakom trenutku mogu zafrkavati, kada se traži od mene ozbiljnost i usredotočenost, to mi nikada nije problem - objašnjava.

Svoje prve videe na YouTubeu snimili su na nagovor prijatelja u Bjelovaru, pa su nastavili snimati iz čiste znatiželje, a onda su se zaljubili u to jer na jednostavan način mogu pokazati svu svoju kreativnost. Tu kreativnost su pokazali u  videu gdje su otkrili kako izgleda apokalipsa na planetu JoomBooos.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Nemam uzor na YouTubeu jer želim biti originalan, a ne nečija kopija - kaže Leo. Niki se pak sviđa Logan Paul jer se ne boji biti svoj i poticati ostale da shvate da oni koji se izdvajaju iz većine su zapravo oni koji najviše vrijede.

Romantična Nika tipična je riba, lako se zaljubljuje, a s nogu će je oboriti dečko kojem će biti prioritet. 

- Osobno sam cura kojoj su bitnije male stvari tipa da umjesto u grad  izađemo negdje s grickalicama i razgovaramo o svemu,mijenjala bih to za uobičajeni izlazak svaki put - tvrdi Nika. Lea je njegova djevojka osvojila stavom i ponašanjem, a on je nju osvojio svojom osobnošću.

- Ne oslanjam se na neke ulete curama, nego pokušavam biti ja - otkriva nam Leo svoju tajnu zavođenja. Za razliku od Nike ne vjeruje u horoskope je je uvjeren da ono što ćemo napraviti ne ovisi o zvijezdama nego o nama samima.

S obzirom na to da se showu bliži kraj, svi oni koji željno iščekuju proglašenje pobjednika (ili pobjednice), mogu to doživjeti i uživo! Naime, proglašenje pobjednika najvećeg video talent showa u regiji - VideoStara bit će u  klubu Opera u Zagrebu, 10.12.2017. Nemojte to propustiti!

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama