Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
12 komentara

Na rubu živaca: Milijanu su svi napustili, 'gušila' se u suzama

'Sjedenje na dvije stolice' postaje kobno za Milijanu, jer nakon što je se odrekla obitelj možda je napusti i njezin dečko Milojko...

Foto: screenshot/
12 komentara

Natjecatelji reality showa Milijana Bogdanović (21) i njezin dečko Milojko Božić (74) iz Pilatovića, proživljavaju turbulentne trenutke otkako su u ušli u srpski reality show 'Parovi'. Svakim danom sve više šokiraju i intrigiraju javnost. Milijana ovaj put nije mogla izdržati pod pritiskom i počela se gušiti u suzama, prenose srpski mediji. Milojko joj polako okreće leđa i baca je u očaj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Slavili su rođendan njihovog sustanara, koji je pao u drugi plan nakon svađe Milijane i dečka, i to opet zbog Aleksandra Požgaja (35). 

Foto: redakcija

Tom prigodom prvo se posvađala s Aleksandrom, a potom i s Milojkom. Svađe s Milojkom postaju sve ozbiljnije pa se nagađa da njihova veza i zajednički život nakon izlaska iz showa mogu biti ozbiljno ugroženi. 

Foto: Screenhoot

Kako se našla ostavljena od svih, otišla je u Tajnu sobu showa plakati i žaliti se. 

- Večeras opet idi kod njega - viknuo je prethodno ljutiti Milojko. 

Foto: Screenhoot

Milijana je pokušala da se obrani pa je vikala i ona na njega.

- Pusti me više čovječe, koji ti je vrag! Ostavi me na miru - derala se Milijana. 

Milojko je već neko vrijeme ljubomoran na bliskost djevojke i Požgaja pa i na to što sjede jedan pored drugoga. Milijana se u jednom trenu osjetila napuštenom od svih te gušeći se u suzama nije znala gdje pronaći utjehu. Foto: redakcija Podsjetimo, njezina majka Slađana u travnju se uključila u emisiju uživo i javno rekla da se odriče kćeri. 

SRPSKI MEDIJI PIŠU 'Procurila' fotka: Milijana prije Milojka ljubila starijeg 'dečka'?

- Uništila si me, nosit ćeš me na duši - kazala je Slađana tom prilikom. 

Foto: Happy Tv

Majka je također rekla i da je Milijanu otac izbacio iz kuće jer se već ranije zabavljala sa starijim muškarcem. Potvrdila je i da joj je kći bila seksualno zlostavljana, ali i da su je razljutile njezine tvrdnje da je otac pio i maltretirao je, zbog čega nije išla u školu. Dodala je i kako njezina kći laže javno, stoga je se ranije odrekla i cijela obitelj. 

Foto: Privatni album

- Pošaljite Milijanu u neku ustanovu - rekla je majka pa dodala 'Ja nemam više kćer u realityju' i prekinula telefonsku vezu...

 

NEPREPOZNATLJIVA HUREM: Nekad prekrasna glumica danas izgleda kao plastična lutka

Naši partneri pišu
Message