Show

Komentari 41

Na tetovaže i zahvate potrošila 750.000 kn, sad mora u zatvor

Na tetovaže i zahvate potrošila 750.000 kn, sad mora u zatvor

Amber Luke je priznala krivnju za sedam točaka optužnice, među kojima su trgovanje drogom, pribavljanje i posjedovanje droge i zarade od droge...

Zvijezda Instagrama Amber Luke (25) priznala je krivnju za trgovanje drogom, piše Daily Mail. Početkom tjedna trebala je doznati kakvu će kaznu odslužiti, ali je njezin odvjetnik tražio i dobio odgodu ročišta. 

POGLEDAJTE VIDEO: Kraljica tetovaža Amber Luke

Tužiteljstvo je uvjereno da će Amber ići u zatvor jer su točke optužnice vrlo ozbiljne. Priznala je krivnju za sedam točaka optužnice, među kojima su trgovanje drogom, pribavljanje i posjedovanje droge i zarade od droge. 

Luke na Instagramu prati više od 56 tisuća ljudi, koje je privukla neobičnim izgledom. Na tetovaže, zahvate i piercinge potrošila je 750.000 kuna. Ima oko 600 tetovaža, među kojima je i plava tinta u očima zbog čega je bila slijepa čak tri tjedna. 

Rezala je jezik, povećala grudi, ubrizgala filere u obraze i usne, podigla je stražnjicu, a čak je umetnula i šiljate implantate u uši. 

- Mrzila sam se većinu vremena, ta je mržnja bila duboka i mučila me. Sad kad sam se totalno transformirala u nekog na koga sam ponosna, jaka sam žena koja zna što želi i tko je - rekla je stranim medijima kada su je upitali čemu ovakva transformacija. 

- Bila sam si obična, mrzila sam svoj izgled. To nisam bila ja, bio je to dosadni izgled - dodala je. 

Najčitaniji članci