Obavijesti

Show

Komentari 0

'Nabrijani' izazivači sada su sluge, a Anamarija im se prijeti

'Nabrijani' izazivači sada su sluge, a Anamarija im se prijeti
11

Novi farmeri Aleksandra i Donald, koji su na farmu došli kao 'izazivači', postali su sluge. Nekima se novaci ne sviđaju, a Anamarija će im pokazati tko je glavni

VIDEO

Prema riječima farmera, ovo im je bio najuzbudljiviji dan na farmi. Ranim jutrom Anita je primijetila pismo izazivača naslovljeno na nju u kojemu je pisalo 'što si gazdovala, gazdovala si – pozivam te na dvoboj!', što je kod farmera izazvalo takvo komešanje da su neki čak krenuli sakrivati svoje osobne stvari. 

- Neka se oni pobiju za dukate koliko hoće, moji su na sigurnom - kazala je Sara nakon što je svoje dukate sakrila u plastenik.

No prije dolaska izazivača, Gazdarica je birala sluge. Za sluge su odabrani Anna i Josip

Josipa je odabrala jer smatra da će dobiti imunitet od gledatelja, a Annu iz razloga što je po njezinom mišljenju ona najjača karika i da će se znati izboriti za sebe. 

Nova TV

- Njezin odabir je vrlo pametan. Da se ona kao Gazdarica dok ima imunitet riješi najjače karike. Možda će me se riješiti, a možda i neće. Farmeri su na mojoj strani jer Anita nije prošla ono što smo mi svi prošli - rekla je Anna.

No dolazak izazivača promijenio je situaciju. Nakon što im je voditeljica Mia priopćila da Gazdarica ide odmah u dvoboj s jednim od izazivačem te ukoliko pobijedi ima priliku postaviti izazivače za sluge ako želi, no u slučaju da izazivač pobijedi – tada on kroji sudbine farmera.

Uslijedio je dvoboj snage, u kategoriji kola, a Gazdarica Anita je čvrsto obranila svoje farmere i osigurala si nastavak gazdovanja te promijenila svoj prijašnji odabir sluga i postavila Aleksandru i Donalda.

- Mislim da bi daleko drugačije odradila ovaj dvoboj da nemam ozbiljnu upalu mišića i da nemam ozljeđenu ključnu kost i koljeno. Trpjela sam bol do maksimuma. Bojim se da sam razočarala ne samo svog partnera izazivača nego možda i ljude koji me poznaju i znaju da nikad nisam izgubila - kazala je Aleksandra nakon neuspješne borbe.

Čini se kako se farmeri osjećaju ozbiljno ugroženima te već počinju s planovima kako ih se riješiti. 

Nova TV

- Teško će se biti i ove mrcine riješiti - rekla je Anna, na što je Anamarija konstatirala da joj sliči na Tarzana. 

- Svakog gosta tri dana dosta. Tako i njih. Ja ću se osobno potruditi da im pokažem tko je izazivač - odlučila je. Ivici nekako nije legla Aleksandra. 

- Došli su izazivači, ova vištičina, ne znam što je, ima treće oko ovdje i cijela je istetovirana, mrtvačke glave, sto posto je neki vampir - poručio je.

Nova TV

No bez obzira na njihove međusobne dogovore i komentare, novi farmeri osjetili su dobrodošlicu te se ostatku i zahvalili na tome. 

- Očekivala sam da će nas ljudi na farmi loše primiti, da će biti skeptični. Narednih par dana želim se uključiti u sve aktivnosti i dokazati da sam tu došla raditi - iznenadila se Aleksandra, a Donald jedva čeka novi dan da krene s farmerskim zadacima. 

- Mislim da ću se jako dobro uklopiti u zajednicu i da to neće biti teško - smatra Donald.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama