Obavijesti

Show

Komentari 14

Nacionalni sprovod: Celine se oprostila od supruga Renea

Nacionalni sprovod: Celine se oprostila od supruga Renea
4

Stotine ljudi došli su se posljednji put pozdraviti s pokojnim Reneom Angelilom, koji je preminuo sredinom mjeseca. Pokopan je s najvišim počastima u Kanadi

VIDEO

Bazilika Notre-Dame u Starom Montrealu nije bila dovoljno velika za sve koji su se htjeli oprostiti od Renea Angelila , koji je od raka grla preminuo 14. siječnja u 74. godini. Osim što je bio Celinein menadžer i suprug , Angelil je i pjevao, a kolike su zvijezde on i Celine u Kanadi pokazuje to što je sprovod bio emitiran na nacionalnoj televiziji, a i sve su zastave bile spuštene na pola koplja.

POGLEDAJTE VIDEO: Celine, djeca i njena majka na sprovodu

Pokretanje videa...

24sata Video 00:38

Rene je dobio najvišu moguću čast za nekoga tko se ne bavi politikom. Imao je nacionalni sprovod, što je najbliže moguće državnom sprovodu, rezerviranom samo za najviše političke dužnosnike, a to je značilo i da je dio pogreba platila sama vlada Kanade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sprovod je bio prenošen i na velikim ekranima postavljenim ispred bazilike jer unutra jednostavno nije bilo mjesta za sve koji su došli na pogreb.

Celine Dion (47) na sprovod je došla čvrsto držeći za ruke svoje petogodišnje blizance Nelsona i Eddyja, dok su iza njih hodali njezin najstariji sin Rene Charles (14) i majka Therese (88).

Celine se od supruga oprostila tako da je tijekom sprovoda poljubila lijes, a Rene Charles , koji će u ponedjeljak napuniti 15 godina, održao je i dirljiv govor.

- Petnaest godina nije puno vremena za upoznati svog oca. Vodio je zaposlen život i polako smo se upoznavali kroz golf, poker, dimljeno meso i ostalu divnu hranu. Kako je vrijeme odmicalo sve smo se više zbližavali. Ostavio si me s dovoljno uspomena da ih mogu dijeliti sa svojom mlađom braćom. Tata, obećajem ti da ćemo svi živjeti prema tvojim standardima. Volim te tata - rekao je.

Reneov sprovod bio je u istoj crkvi u kojoj su se on i Celine vjenčali 1994. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje